Jump to content

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pivku...

9bb752d218c302487ae92472fbccfb9a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krásné oblekovky! Ten mesh je luxusní! Gratuluji! ;)

Posted

Ty jsou tedy parádní. Ten tah byl takhle standardně bez koncovek?

Jj takhle je to original bez koncovek, chronomaty koncovky nemaji jako napr. Navitimery... Jinak jsou to 44mm.. :-)

Posted

Chtěl bych, aby to tak bylo, jiank tahle choroba nemá konce :)

Ano, uz to znie inak :D

Posted

Podlehl jsem... :death:  Jsou jedinečný, úžasný, definitivní.......... (?)

attachicon.gifbecka.jpg

Počkej, ty sis je vážně už koupil???!!! Já myslel, že jsi to měl v plánu až někdy dýl?

Posted (edited)

Ty vypadaji luxusne... Kolik maji prumer? Premysli, ze vymenim svoje Colty II, proti temto mi pripadaji jako detske hodinky.. :unsure:

Edited by mery
Posted

Fotka starší, předvánoční, ale zrovna je mám na ruce :) .

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Zvykam si na kozu :)

Musím říct, že ta kůže jim podle mne nejde, sám jsem je zkoušel i na orig. krokouši, ale nebylo to ono :eek:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Musím říct, že ta kůže jim podle mne nejde, sám jsem je zkoušel i na orig. krokouši, ale nebylo to ono :eek:

Bezne uprednostnujem tah ale chcel som to skusit, zatial v pohode nosim a mozem priznat ze sa celkom pacia. Mozno ta farebna kombinacia modra-gold koza nie je bezna a viacerim sa to ani nemusi pacit ale mne ta kombinacia akurat pride ako stvorena :)

Posted

Navíc je moc tvrdá. Nosím pouze na gumě a veliká spokojenost.