mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Dva měsíce a máme tu Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Nejaky ryby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Moc pěkný rybičky44 mm?Tyto hodinky byly super,přišel jsem o ně v moři.Ještě jsou někde na dněRád vzpomínám.Máš to pěkný Mišáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Ja uz rybky mel celkem 12x = jsou to hodinky, ke kterym se vracim s laskou jako k SO chrono, bondovkam a tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Pořádný pacoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Spis magor, nebo minimalne chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Dneska chronomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října V 26. 10. 2024 v 12:31, mlsoun1 napsal: Moc pěkný rybičky44 mm?Tyto hodinky byly super,přišel jsem o ně v moři.Ještě jsou někde na dněRád vzpomínám.Máš to pěkný Mišáku Jak se to stalo, stěžejka? Bych se asi zbláznil přijít o hodinky při koupání v moři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října @spiderer ňamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 18 hodinami, Luky napsal: Jak se to stalo, stěžejka? Bych se asi zbláznil přijít o hodinky při koupání v moři. Tak toto Ti bohužel nepovím,neboť jsme si hráli s míčem a zrak mi spočinul na levačce a hodinky tam nebyly.Takový je osud a vlastně jsem se k nim již nikdy nevrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října V 26. 10. 2024 v 12:39, spiderer napsal: Ja uz rybky mel celkem 12x = jsou to hodinky, ke kterym se vracim s laskou jako k SO chrono, bondovkam a tak Tož colty zatím taky 11x a pořád se k nim vracím.Teď mám chuť zase na černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Tož colty zatím taky 11x a pořád se k nim vracím.Teď mám chuť zase na černé Jj tomu rozumim, jsou proste hodinky, ke kterym to cloveka tahne porad dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 2 minutami, spiderer napsal: Jj tomu rozumim, jsou proste hodinky, ke kterym to cloveka tahne porad dokola Je to tak,manželka mi říkala ať neblbnu,koupím je a už je hlavně neprodávám,že to prý chleba nežereNormálně ji nepoznávám Prostě jsme chronomagoři a s tím nic nenaděláme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Dnes odpoledne si zaslouží vyvětrat i tento kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se