mlsoun1 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Zase zpět s milovanými coltíky- po OSMÉ a naposledy 5
mlsoun1 Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 2 hodinami, lemon napsal: najkrajšie Coltíky Přesně tak.Pro mne to nej ze staré řady a pak ty s tím Big datem
Joseph Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října 2 hours ago, mlsoun1 said: Jsem nadšený Je to krasa 1 1
Kluk jako buk Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října před 16 minutami, Joseph napsal: Ja som tiez nadseny Paráda! Co je to za rok?
Joseph Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Just now, Kluk jako buk said: Paráda! Co je to za rok? ~1990, teraz mi dosli z viedne zo servisu pred par dnami 1
mlsoun1 Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října před 6 hodinami, Joseph napsal: Ja som tiez nadseny Zajímavý kousekJeště jsem se nesetkal s takovým kouskem.Můžeš je vyfotit i zezadu i z boku?Děkuji
Joseph Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Je to celkom raritka ja som ich s velkym stastim zohnal, predbehol som ineho kupujuceho ale stali ani sa nepohli nikto ich dlho nenosil takze hned som ich musel dat do servisu. Kazdopadne teraz ich nosim kazdy den
Joseph Odesláno 7. října Nahlásit Odesláno 7. října Donedavna som si fical na tychto, chrono absolutne nepouzitelna funkcia iba servis to robi drahsim ale respektujem ju aj jej historicku hodnotu aj sa mi paci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se