Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tohle jsou prostě krásný B😀. Za mě top od B

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 7
Odesláno

Dnes na zápěstí pocta kusu letecké historie od Breitlingu, hodinky vzdávající hold jedné z letadlových legend 2.světové války, letadlu Vought F4U Corsair. Lomená křídla do tvaru "W", obří čtyřmetrová vrtule, motor o výkonu přes 2000 koní, první americká stíhačka, která v horizontu pokořila hranici 640 km/h (400 mph). Japonci ji přezdívali "Pískající smrt" – kvůli charakteristickému zvuku vzduchu proudícího chladiči v kořenech křídel při střemhlavém letu. Poměr sestřelů 11:1.

• Like 2
Odesláno

Ještě sem hodím moje třetí oblíbené. Je to masakr skoro každý den, když stojím nad  hodinkovnci a tam na mě koukají SOH, Navitimery a Aerospace a pak se rozhodněte 😀 Všechny strašně rád nosím 

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...