Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 9. 2015 v 21:25, mlsoun1 napsal:

No jo,střelil jsem je,ale zase ty samý koupil.Předkupní právo je dobrá věc ;) Už je mám vlastně popátý.Pro mě nejhezčí B. :angel: Už zůstanou,jen sem si to musel vnitřně ujasnit :D

Mně se to hned zdálo nějaký podezřelý, že je zase na tobě vidím... ;) Je vidět, že stará láska nerezaví anebo chronomagorství dosáhlo maximálního stupně :D Mně se ty Colty taky hrozně líbí, kór v té modré barvě, ale potřebuju něco většího, tak je žel musím prodat, i když s těžkým srdcem... :( A to mi řekni, žes to koupil od toho samého, kterému si je prodal, když píšeš o předkupním právu? :o

Odesláno
  V 4. 9. 2015 v 18:12, paradajka napsal:

Ja furt SO, uz mi dost chybaju Chronomaty

Se Ti ani nedivím, SO dobrý, ale Chronomaty to je iné kafe :) .

Odesláno
  V 4. 9. 2015 v 18:12, paradajka napsal:

siwi, velmi pekne fotky, ak to fotis mobilom akym prosim ta ? :-)

Ja furt SO, uz mi dost chybaju Chronomaty

attachicon.gif image.jpg

Děkuju :) Když fotím mobilem, tak je to Nexusem 5. Žádná hitparáda, takže fotky, co z toho vylezou, je třeba ještě doupravit.
Odesláno
  V 4. 9. 2015 v 19:43, Sphinxx napsal:

Se Ti ani nedivím, SO dobrý, ale Chronomaty to je iné kafe :) .

Davide, máš to dobrý. Při jaké příležitosti jsi je vytáhl? Docela by mě zajímalo, jak by vypadaly na mojí ruce, když bohatě vystačím se 42 mm :D

post-437-0-35195000-1441451704_thumb.jpg
post-437-0-04937900-1441452911_thumb.jpg
Odesláno

Siwi, nie je za co ;-), su ozaj krasne.

Sphinxx, to mas teda pravdu a sedia ti perfektne :-), mne uz telefonovali, ze je potrebny periodicky servis, pretesnenie a prelestenie tak cakam kedy dojdu :)

Odesláno

Siwi: díky, hele Ty bys je nesnesl, jsou na tom tahu dost těžké. A navíc mám za to, že jsi měl ty moje černo-bílé na ruce, tím jsem si jist na 99%. Tohle je stejné, ale šedá.

Paradajka: Díky, no vidíš, tak uděláš malý servis a jede se dále :) . Jsou to jedny z TOP "B".

Odesláno
  V 5. 9. 2015 v 13:28, Sphinxx napsal:

Siwi: díky, hele Ty bys je nesnesl, jsou na tom tahu dost těžké. A navíc mám za to, že jsi měl ty moje černo-bílé na ruce, tím jsem si jist na 99%. Tohle je stejné, ale šedá.

Paradajka: Díky, no vidíš, tak uděláš malý servis a jede se dále :) . Jsou to jedny z TOP "B".

Myslel jsem si to, Dejvide :D

Dneska jsem fotil autíčka, tak jsem strčil do stanu i pazouru:

post-437-0-17744400-1441489733_thumb.jpg

post-437-0-00697700-1441489741_thumb.jpg

Odesláno
  V 5. 9. 2015 v 21:50, Kid_A napsal:

siwi, mas super fotky. de facto vsecko jsou to kalendarovky:)))

Však už jsem mu to tu jednou psal - ty jeho fotky dominují tomuhle vláknu, má svůj rukopis.

Odesláno
  V 30. 8. 2015 v 14:09, siwi napsal:

Našel jsem ještě jednu starší fotku a bylo mi líto ji jen tak vyhodit :D

siwi, čím a jak to fotíš? předpokládám, že jednou rukou a asi mobilem a pak tam hodíš nějaký efekt? nějak mi to hlava nebere :D

Odesláno
  V 5. 9. 2015 v 21:50, Kid_A napsal:

siwi, mas super fotky. de facto vsecko jsou to kalendarovky:)))

Dík moc. Do kalendáře ale žádný chlupy nesměj :D

V 6. 9. 2015 v 7:53, Sphinxx napsal:

Siwi: Vojto, tady je snad víc fotek než v Tvé galerii :D :D :D ... jdu se mrknout na ta auta :) .

Už jsem to napravil, Davide.

V 6. 9. 2015 v 17:23, Radik napsal:

Tak tos určitě byl v sobotu na Zbraslavi, kde jsem si na náměstí ráno všiml většího množství nezvykle krásnejch aut...? :)

Tam se každý rok první sobotu v září jezdí závod veteránů do vrchu Zbraslav - Jíloviště. Dřív jsem tam chodíval, ale poslední dobou už mě to moc nebaví, protože tam jsou strašlivý davy lidí a člověk si ani nemůže auta pořádně prohlídnout a hlavně vyfotit. Takže jsem radši zůstal doma a fotil angličáky :)

V 6. 9. 2015 v 19:50, mery napsal:

siwi, čím a jak to fotíš? předpokládám, že jednou rukou a asi mobilem a pak tam hodíš nějaký efekt? nějak mi to hlava nebere :D

V podstatě máš pravdu. Na jedné ruce hodinky, ve druhé mobil nebo velký foťák a na stole pořádný PC s velkým monitorem, kde většinu fotek doupravuji ručně. Béčka se fotí hodně špatně a v podstatě žádnou fotku nelze publikovat bezprostředně po vyfocení. Týká se to především ciferníku, kde se musí upravit kontrast a barvy. Zase se to ale nesmí přehnat :D

Odesláno
  V 6. 9. 2015 v 20:32, siwi napsal:

Dík moc. Do kalendáře ale žádný chlupy nesměj :D

Už jsem to napravil, Davide.

Tam se každý rok první sobotu v září jezdí závod veteránů do vrchu Zbraslav - Jíloviště. Dřív jsem tam chodíval, ale poslední dobou už mě to moc nebaví, protože tam jsou strašlivý davy lidí a člověk si ani nemůže auta pořádně prohlídnout a hlavně vyfotit. Takže jsem radši zůstal doma a fotil angličáky :)

V podstatě máš pravdu. Na jedné ruce hodinky, ve druhé mobil nebo velký foťák a na stole pořádný PC s velkým monitorem, kde většinu fotek doupravuji ručně. Béčka se fotí hodně špatně a v podstatě žádnou fotku nelze publikovat bezprostředně po vyfocení. Týká se to především ciferníku, kde se musí upravit kontrast a barvy. Zase se to ale nesmí přehnat :D

No proto! :D Trochu fotím, ale říkal jsem si, jak se s jednou rukou dají udělat umělecké fotky ;) Ale rád se vždycky na nějakou tvou podívám ;)

Odesláno

Není kam to dát, takže sorry. V červenci jsem se zde ptal, jak dlouho to vypadá (Váš odhad), že se ještě budou prodávat u AD starší Superoceany 44 a už na webu nejsou. :crying_anim02:  A já si je stanovil jako definitivní tooly, že bych si je koupil příští rok, protože to dřív nepůjde. Chci jenom a jenom nové. :crying_anim02: Takže to už bude na outlet nejspíše, bez výběru vyvedení vteřinovky.

Odesláno

SO42 a SO44 už na webu nejsou tuším od minulého týdne. Takže budeš muset vybírat je z toho, co někde zůstane na skladě... SO II 44 se ti nelíbí? Ale je fakt, že ty staré 42/44 jsou teď za hodně pěkné ceny :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...