Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 9. 2015 v 15:31, olson21 napsal:

Tak já se taky přidávám. SOH 46 :)

Tak už je máš,  gratulace! Héritage vlna se zvětšuje :)

post-10024-0-14330200-1442733507_thumb.jpg

Odesláno

3. den s vysněnýma SOHačkama :) Po ránu u kompu a spuštěného fóra :) Že neuhádnete u jakého vlákna? :D Hezký den všem!

post-36052-0-34715600-1442737205_thumb.jpg

Odesláno
  V 20. 9. 2015 v 11:57, Slim_brno napsal:

Jsou skvělý!

Je to tak! Já jsem ujetý na tu modrou... :D V černé se mi tolik nelíbily, ale ta modrá je fakt dobrá. A když vezmu v podtaz můj šatník a převahu barev... :D Dlouho jsem hledal a vybíral a jsem rád, že jsem našel.

Doufám, že chronobundus dá aspoň na rok pokoj :D

Odesláno

Jo, modrou mám na hodinkách taky rád. A s tím chronobundusem nezbývá než doufat :D

Dnes stejně jako včera, předevčírem, před týdnem, měsícem...

post-437-0-77551400-1442771283_thumb.jpg

Odesláno

Radiku, ta kombinace černé s tím hnědým řemenem vypadá dobře ;) Řekl bych tak chlapácky, outodoorově ;)

Odesláno
  V 20. 9. 2015 v 8:21, mery napsal:

3. den s vysněnýma SOHačkama :) Po ránu u kompu a spuštěného fóra :) Že neuhádnete u jakého vlákna? :D Hezký den všem!

Dobrá volba :)

Odesláno

Outdoorově, to je myslím ten správný výraz - líbí se mi surovost jeho vzhledu téhle kůže, žádná snobácká naleštěninka se strukturou, prostě plně přírodní... Nevěřil bych co jeden řemínek s hodinkama udělá :)

V 20. 9. 2015 v 19:52, mery napsal:

Radiku, ta kombinace černé s tím hnědým řemenem vypadá dobře ;) Řekl bych tak chlapácky, outodoorově ;)

Odesláno

Hezké Seawolfy! Taky jsem o nich uvažoval, ale naživot jsem je ještě neviděl... Lumi mají i číslice nebo jen tečky u číslic?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...