Radius Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Paní kouká na nějakej komix, tak jsem po dlouhé době na magu... Wolfíci no.
petik16 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Blahoželám ku Coltom, v jednoduchosti je krása A môžeš sa s nimy kúpať aj v "hlbšej vani"
tedwine Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Caj,rum a B01.. po dlhsej dobe som ich znovu vytiahol a fantasticky pocit. (Diky Davide)
siwi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Hlásím se do B klubu WOW! Pěkné! Colty se mi vždycky líbily. Tak ať ti to členství v klubu dlouho vydrží. Jen tak ze slušnosti:
Liqid Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Blahoželám ku Coltom, v jednoduchosti je krása A môžeš sa s nimy kúpať aj v "hlbšej vani" WOW! Pěkné! Colty se mi vždycky líbily. Tak ať ti to členství v klubu dlouho vydrží. Díky za gratulace kluci. Dlouho mě Béčka nechávala chladným, protože jsem spíš na usedlejší kousky. Nicméně jsem šel do Coltu právě kvůli velikosti, protože sehnat něco parádního do 40 mm není vůbec snadné. Jen mám trochu strach z velkého množství leštěných ploch, čas se na nich jistě podepíše.
siwi Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Pouzdro jako takové zůstane v pořádku. Nejvíc trpí tah a luneta.
Luky Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Díky za gratulace kluci. Dlouho mě Béčka nechávala chladným, protože jsem spíš na usedlejší kousky. Nicméně jsem šel do Coltu právě kvůli velikosti, protože sehnat něco parádního do 40 mm není vůbec snadné. Jen mám trochu strach z velkého množství leštěných ploch, čas se na nich jistě podepíše.Také gratuluji a vítej v B klubu mám ty samé Béčka. Jsou to opravdu parádní hodinky, ať ti slouží a dělají dlouho radost. Leštěných ploch se neboj, já se taky dřív bál, hodinky nosím od koupě denně a beze změn a to je z ruky sundavám vyjímečně a nebo když se snažím prostřídat ostatní moje kousky, ale to vydrží stejně jenom chvíli, jak jednou zkusíš velké B, tak nechceš už nic jiného nosit, snad už jen Rolex, ale tam jsem se zatím ještě nedostal, ikdyž minulý týden jsem měl velké pokušení skočit do plechových Subů
siwi Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Kolik je hodin? Upraveno 25. února 2016 uživatelem siwi
tedwine Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Navitimer Old .Old, but not obsolete! Davide, takmer su Ti velkostne dobre :) (aspon dle foto)
Sphinxx Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Přesně tak 46mm B 01 je ideál. 43mm by také šlo, ale tady fotka zkresluje a vytváří dojem, že jsou větší, přitom nejsou. Tady je B01 48mm, nejsou moje. A dojem? No upřímně to vypadá, jak fík, což je u hodinek za 266xxxKč hrozná představa. Může za to široká luneta, nelíbí se mi.
Dux Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Jedna z vyletu Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se