siwi Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Hmmm, tak tohle vidím poprvé. Velice zajímavé. Gratuluju.
guzmic Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Díky, jestli to teda patřilo mě. B-) Jsou naprosto parádní, neskutečně dobře se nosí. No a moc jich tu nebude počítám, že do 10 ks ale možná se pletu.
siwi Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Díky, jestli to teda patřilo mě. B-) Jsou naprosto parádní, neskutečně dobře se nosí. No a moc jich tu nebude počítám, že do 10 ks ale možná se pletu.Jojo, to patřilo tobě. Něco takového se tu nevidí každý den.
siwi Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 ...a ještě fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Dnešní slunečný den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mery Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 Siwi, v jakém programu upravuješ fotky? Ta poslední se mi hodně líbí, resp. barevný antireflex na černobílém pozadí... luxus...
petik16 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Tiež mám ten program ale vôbec netuším ako spraviť také niečo že len jedna časť je iná ako ostatné.. nevyznám sa no... A keďže som dlhšie nebol na compe tak prikladám jednu 4-dňovú no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Paráda, tak tomu říkám byt sladeny!
T1000 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Brý ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Baví mě ještě o trošku víc než svého času Rybky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wrch Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Baví mě ještě o trošku víc než svého času RybkyHnědá jim taky moc sluší! Jak se mi tyto Colty dříve zas tak moc nepozdávaly, nyní jsem jimi vcelku okouzlen. Musím se už naučit šetrně předělávat řemeny, ať si s nimi taky užiji trochu srandy :-D
Dux Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 už 5 měsíců mi dělají společnost a pořád je na nich co obdivovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dux Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Ještě pouze hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Stále mě berou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Stále mě berou... Se nedivím. Jsou opravdu nevšední. Čekám na tramvaj a už se stmívá: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Siwi: krasna fotka, prijemne cekani na tram. .
siwi Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Tano: Díky. Ještě, že bylo jak se zabavit. Byla zima a tramvaj furt nikde
siwi Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 To zimní zapadající slunce prostě umí kouzlit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se