Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky, jestli to teda patřilo mě. B-) Jsou naprosto parádní, neskutečně dobře se nosí. No a moc jich tu nebude počítám, že do 10 ks ale možná se pletu.

Odesláno

Díky, jestli to teda patřilo mě. B-) Jsou naprosto parádní, neskutečně dobře se nosí. No a moc jich tu nebude počítám, že do 10 ks ale možná se pletu.

Jojo, to patřilo tobě. Něco takového se tu nevidí každý den.
Odesláno

Siwi, v jakém programu upravuješ fotky? Ta poslední se mi hodně líbí, resp. barevný antireflex na černobílém pozadí... luxus... ;)

Odesláno

Tiež mám ten program ale vôbec netuším ako spraviť také niečo že len jedna časť je iná ako ostatné.. :D nevyznám sa no... A keďže som dlhšie nebol na compe tak prikladám jednu 4-dňovú no...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Baví mě ještě o trošku víc než svého času Rybky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Baví mě ještě o trošku víc než svého času Rybky

Hnědá jim taky moc sluší! Jak se mi tyto Colty dříve zas tak moc nepozdávaly, nyní jsem jimi vcelku okouzlen. Musím se už naučit šetrně předělávat řemeny, ať si s nimi taky užiji trochu srandy :-D     :thumbsup_anim:

Odesláno

Siwi: krasna fotka, prijemne cekani na tram. ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...