petik16 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 1987 Chronomat 38 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mazzi Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Dnes na zahájení 70. plavební sezóny lodní dopravy na Pryglu (Brněnské přehradě)? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ? cestou domů kolem louky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ? doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Žluté A17360 jsou výborné Ale starší cifr a ručky se mi možná líbí víc... Já si pořád užívám parádní cifr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Žluťáky jsou parádní - líbí se mi, když někdo uteče od konvenčních barev a vybere něco výraznějšího. Plastičnost cifru na fotce u Coltů je taky úžasná.
Jörg8X Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Je to velká paráda, stejně jako u Coltů II v automatu (A17380).
siwi Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Žluté A17360 jsou výborné Ale starší cifr a ručky se mi možná líbí víc... Já si pořád užívám parádní cifr A73380_cifr_m.jpg Jo, pěknej cifr Já se včera nudil při čekání na vlak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomcatCZ Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Jo, pěknej cifr Já se včera nudil při čekání na vlak: IMAG1740.jpgKrása. Já už spořím na Breitling Superocean II 44.
jonas1 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Everyday B-day Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 S béčky čučím na béčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Zkouším nový foťák: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Zkouším nový foťák: DSC_0082.JPGCo jsi pořídil,Vojto?Jinak foto super
siwi Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Co jsi pořídil,Vojto?Jinak foto super Díky, Marceli. Dlouhou dobu jsem plánoval nákup zrcadlovky a konečně jsem se k tomu odhodlal. NIKON D5200.
petik16 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) S béčky čučím na béčkapredpokladám že iné staršie bicolory tu okrem mojich asi nie sú, či..? Zkouším nový foťák: DSC_0082.JPGkrásne sa ti leskne ten tah Vojto, moc pekná fotka! ako obvykle no.. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem petik16
siwi Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 ... krásne sa ti leskne ten tah Vojto, moc pekná fotka! ako obvykle no.. Díky, chvála vždycky potěší
mlsoun1 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Díky, Marceli. Dlouhou dobu jsem plánoval nákup zrcadlovky a konečně jsem se k tomu odhodlal. NIKON D5200.Myslím,že je to dobrá volba.Má ho můj kolega a že je to poměrně fanda do focení,tak by nevybral kde co.Ten výklopný display je výtečný.Stejně si myslím,že by jsi vykouzlil krásné foto i z obyčejného kousku Hodinky jsou to prostě super.Prostě Breitling mají šmrnc.
Radik Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Včera, dnes i zítra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Modra gut. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 predpokladám že iné staršie bicolory tu okrem mojich asi nie sú, či..? krásne sa ti leskne ten tah Vojto, moc pekná fotka! ako obvykle no.. No nevím jak starší, ale novější by se nějaké tady určitě našly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se