Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsou super, sice skoro nenositelny diky velikosti a vaze, ale jsou to unikatni B se vsim vsudy, treba rucky maj prekrasny.

jsou zajímavý, klamou tělem, v první chvíli vypadají strašně humpolácký díky tomu masivnímu pouzdru, ale jejich hlavní krása je fakt v detailu. Ručičky, subcifry, indexy a to gilošování je nádherný. A co se týká nositelnosti, na vejšku maj tuším 14 bez sklíčka a 1 mm je klenutý sklo, takže na tu plochu zas ne úplný komíny, na ruce seděj překvapivě dobře, ale chce to tu ruku tak akorát na ně, nožičky mírně zahýbají kolem hřbetu ruky, na menší ruce by byly strašný převisy a na velký by zas seděly na nožičkách.

Odesláno

Jsou super, sice skoro nenositelny diky velikosti a vaze, ale jsou to unikatni B se vsim vsudy, treba rucky maj prekrasny.

Já bych je  v klidu a pohodlně unosil - mluvím za nemajetné, co tomu rozumíme  :D

Odesláno

Ano, je tomu tak, ony nejsou skoro slyšet a mne nejlépe uspí tikání .... doufám, že jsi si nemyslel, že narážím na jejich rozměry :)

Upřímně řečeno, myslel :D Na spaní se mi i ty moje 42 zdají už poněkud těžší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

jsou zajímavý, klamou tělem, v první chvíli vypadají strašně humpolácký díky tomu masivnímu pouzdru, ale jejich hlavní krása je fakt v detailu. Ručičky, subcifry, indexy a to gilošování je nádherný. A co se týká nositelnosti, na vejšku maj tuším 14 bez sklíčka a 1 mm je klenutý sklo, takže na tu plochu zas ne úplný komíny, na ruce seděj překvapivě dobře, ale chce to tu ruku tak akorát na ně, nožičky mírně zahýbají kolem hřbetu ruky, na menší ruce by byly strašný převisy a na velký by zas seděly na nožičkách.

Souhlas se vsim, doslova. Mel jsem je modry v oceli, takze to dobre znam :-) Rucky, gilos, zpracovani, AR, zpetna vazba buttonu, perletovy indexy, vsechno perfektni. Ale neni to srdcovka... Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno

Pěkné to máš, ten hnědý řemen je super :)

Jooo, řemen z krajty na překlápěčce je velká hitparáda!! :) už mám objednaný i v černo-bílé verzi a nemůžu se dočkat... Nosí se uplně perfektně, ani origo aligator nebyl tak pohodlný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...