tkol Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Určitě sladce a čim víc cihel, tim líp Ale v trezoru...
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ale v trezoru... Tam jsem myslel, že už dneska budou, ale nějak se jim zalíbilo na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Jsou super, sice skoro nenositelny diky velikosti a vaze, ale jsou to unikatni B se vsim vsudy, treba rucky maj prekrasny.
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Jsou super, sice skoro nenositelny diky velikosti a vaze, ale jsou to unikatni B se vsim vsudy, treba rucky maj prekrasny.jsou zajímavý, klamou tělem, v první chvíli vypadají strašně humpolácký díky tomu masivnímu pouzdru, ale jejich hlavní krása je fakt v detailu. Ručičky, subcifry, indexy a to gilošování je nádherný. A co se týká nositelnosti, na vejšku maj tuším 14 bez sklíčka a 1 mm je klenutý sklo, takže na tu plochu zas ne úplný komíny, na ruce seděj překvapivě dobře, ale chce to tu ruku tak akorát na ně, nožičky mírně zahýbají kolem hřbetu ruky, na menší ruce by byly strašný převisy a na velký by zas seděly na nožičkách.
T1000 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Jsou super, sice skoro nenositelny diky velikosti a vaze, ale jsou to unikatni B se vsim vsudy, treba rucky maj prekrasny. Já bych je v klidu a pohodlně unosil - mluvím za nemajetné, co tomu rozumíme
Jörg8X Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Já bych měl z L2L 58mm trochu hrůzu Jinak já pořád Colťáky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Já si je rozhodně nenechám, jestli někdy něco pro sebe jako definitivní, chce to i vymazlenej strojek. Ale takový prachy v tom trvale stejně nemůžu mít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Ano, je tomu tak, ony nejsou skoro slyšet a mne nejlépe uspí tikání .... doufám, že jsi si nemyslel, že narážím na jejich rozměry Upřímně řečeno, myslel Na spaní se mi i ty moje 42 zdají už poněkud těžší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) jsou zajímavý, klamou tělem, v první chvíli vypadají strašně humpolácký díky tomu masivnímu pouzdru, ale jejich hlavní krása je fakt v detailu. Ručičky, subcifry, indexy a to gilošování je nádherný. A co se týká nositelnosti, na vejšku maj tuším 14 bez sklíčka a 1 mm je klenutý sklo, takže na tu plochu zas ne úplný komíny, na ruce seděj překvapivě dobře, ale chce to tu ruku tak akorát na ně, nožičky mírně zahýbají kolem hřbetu ruky, na menší ruce by byly strašný převisy a na velký by zas seděly na nožičkách.Souhlas se vsim, doslova. Mel jsem je modry v oceli, takze to dobre znam :-) Rucky, gilos, zpracovani, AR, zpetna vazba buttonu, perletovy indexy, vsechno perfektni. Ale neni to srdcovka... Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem Karussell
Daemonultimate Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Upřímně řečeno, myslel Na spaní se mi i ty moje 42 zdají už poněkud těžší. DSC_0067.JPGNo já to tak myslel taky
tkol Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Přiznejte se kdo z vás má po ránu podobné dilema? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Opicaksun Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Přiznejte se kdo z vás má po ránu podobné dilema?
Opicaksun Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Paradni, taky bych chtel mit takove dilema
Jörg8X Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Přiznejte se kdo z vás má po ránu podobné dilema? Pěkné to máš, ten hnědý řemen je super
tkol Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Pěkné to máš, ten hnědý řemen je super Jooo, řemen z krajty na překlápěčce je velká hitparáda!! už mám objednaný i v černo-bílé verzi a nemůžu se dočkat... Nosí se uplně perfektně, ani origo aligator nebyl tak pohodlný.
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Až ho budeš mít, tak pak dej fotku Já pořád baterkáče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Pořád SO42, jen místo v Praze v Olomouci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MK63 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Breitling Aerospace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se