siwi Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Ale toho se vůbec neboj a klidně si do obchodu zajdi. Podle mé zkušenosti je personál zvyklý na to, že zákazník nekoupí hned napoprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Nejdou sundat, zasekla se spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ..sefe prosim ta co je to za model/rocnik? velmi vydarene, mozno najkrajsie Brajtle ake som videl.. nejako zatial isiel Breitling mimo mma, no tento by som kupil s radostou. Hm... vazne pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Aha, seawolf.. ale tie rozmery... 45/18,4 )) asi dost este otazka ohladom Cal17 - aka je spokojnost co sa presnosti a spolahlivosti tyka? Podla ceny hodiniek typujem na nejaku jednoduchu ETU, tak len ci je vsetko ok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lvcas Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Nové Colt Chronograph Automatic:) Upraveno 6. března 2015 uživatelem Lvcas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 spolehlivost i přesnost dobrá..Nemyslím, že od Breitling bude jednoduchá ETA, minimálně jsou všechny ety pro Breitling poladěné na COSC.... Rozměry nejsou nijak brutální, drobek to není, ale ani žádná cihla. Na gumě jsou to pohodové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 spolehlivost i přesnost dobrá..Nemyslím, že od Breitling bude jednoduchá ETA, minimálně jsou všechny ety pro Breitling poladěné na COSC.... Rozměry nejsou nijak brutální, drobek to není, ale ani žádná cihla. Na gumě jsou to pohodové hodinkyjo, diky moc za info ! pojdem niekde omrknut.. ako som si presiel ich web, zaujal ma este Chronomat Airborne 44, je na to strasne malo recenzii, aj videi na youtube, nechapem preco.. ani tu na chronomagu som toho moc nenasiel, to ich tu nikto nema? nejake je to divne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Nejdou sundat, zasekla se spona Typický problém. Já ji mám zaseknutou už 2 měsíce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Ta spona sa zasekla aj u mna :-D uvolnila sa len pre fotku s mojou druhou zavislostou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Old school bratia, old school...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Taky uz trochu old skul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 (upraveno) Dnes jsou to přesně 2 měsíce, co jsem je poprvé nandal na ruku a jak právě vidím 4000. příspěvek !!! Upraveno 8. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Trochu tu popojedem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Už ako desaťmesačná vie, čo je dobré... :notworthy:Dnes inak idem čistiť, neskôr hodím aj fotečku NA RUKE no, aby sa nepovedalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Správně! Vkus je třeba kultivovat už od útlého věku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Sakra, docela se mi tyhle starší Chrona od B líbí čím dál tím víc. Zeitauktion je jich plný, tak to vidím na otázku času, kdy se k něčemu rozhoupu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Neviem či sa mi nepáčia ešte viac ako nové.. U mňa vždy a všade platí to krásne pravidlo, že v jednoduchosti je krása A ešte keď som videl tie moje vo full zlate, síce iba 18carat no aj tak, odpadol som... V Amerike ich majú za 6,900e, neviem aký rok ale asi také niečo ako moje. 1987? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 S pár dny zpoždění.....Chrono Avenger titan.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se