Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Berte prosím toto téma s mírnou nadsázkou, zejména v současné tíživé atmosféře :rolleyes: . Čili zajímají mě Vaše návrhy na hodinky, jejichž sjednocujícím prvkem je kyklop na datumovce. Další zadání bych popsal asi tak, že pokud by Omega AT mid size na tahu měly kyklopa, splňovaly by vše. Čili automat, velikost < 41mm (spíš menší), vodotěsnost min 100m, na tahu, dobrá čitelnost, další komplikace nejsou vítány. Cena < 100t.

Mnozí adepti se samozřejmě nabízejí, ale nechci nikoho ovivňovat, proto nebudu nic konkrétního zmiňovat a nechám to zcela na Vás.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

Nic jiného mě nenapadá...

Psal jsem to 100t, ne 10t :) , čili "štajny" fakt NE. Hodinky nemusí být nové, což jsem původně nenapsal. Po pravdě jsem od Tebe čekal spíš DJ nebo Expy II., který to v zásadě taky splňujou  a dají se ve slušným stavu za tyhle peníze sehnat. 

Návštěvník dlubix
Odesláno

Psal jsem to 100t, ne 10t :) , čili "štajny" fakt NE. Hodinky nemusí být nové, což jsem původně nenapsal. Po pravdě jsem od Tebe čekal spíš DJ nebo Expy II., který to v zásadě taky splňujou  a dají se ve slušným stavu za tyhle peníze sehnat. 

...ano, to do toho kila sehnatelné je. Na suby bys musel přitlačit, pokud by za to měly stát. 

Co tohle? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81005-rlx-16570-white-dial/

Odesláno (upraveno)

Jasně, u Suby aktuálně nejde. Je to taková sondáž, nakonec téma třeba může zajímat víc lidí. Nicméně - původně jsem nechtěl konkrétní model zmiňovat, ale když už je to takhle, tak jde v podstatě o posouzení, zda existuje rozumná alternativa k DJ. 

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jasně, u Suby aktuálně nejde. Je to taková sondáž, nakonec téma třeba může zajímat víc lidí. Nicméně původně jsem nechtěl konkrétní model zmiňovat, ale když už je to takhle, tak jde v podstatě o posouzení, zda existuje rozumná alternativa k DJ. 

Jestli se ti líbí DJ, tak alternativu nehledej...  DJ v oceli, 36mm, wg zubatá luneta, nejlépe na jub. je TOP.

Odesláno

No jo, jak se říká u nás v rodině: toho jsem se bál. Totiž, že nic jinýho nevymyslím. Snad jen ten tah - zatím se mi víc líbí oyster, ale na tom to zjevně nestojí.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Tak Oyster...   to je přece jedno :) Kup si, co se ti líbí a co tě při nošení na ruce bude těšit, ale věř, že náhražka fungovat nebude :)

Odesláno

Tak Oyster...   to je přece jedno :) Kup si, co se ti líbí a co tě při nošení na ruce bude těšit, ale věř, že náhražka fungovat nebude :)

Rozumím a asi to tak dopadne. Nicméně náhražku jsem rozhodně nehledal, spíš alternativy. Třeba i toto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

kup RLX a nevymýšlej :) vše ostatní stejně po chvilce prodáš a koupíš RLX.... jinam cesta nevede  :lol2:  :lol2:

tvl to jsou rady .... a nejhorší na to je, že začínám mít dojem, že máš pravdu.....ačkoli takový déčka s kyklopem by taky nebyly k zahození ....

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem se dneska ptal v servise u Dušáka , zda a za kolik by byli ochotní zprznit hodinky dodatečným nalepením kyklopa z jiných (například kyklopa z "dayjustů" na "aquaterry", aby Ti to vyhovovalo :)), s odpovědí NE (pouze v případě náhrady za odlepeného a ztraceného, tedy jako opravu či výměnu sklíčka).

Někde jsem tu četl, že si tohle někteří "kutilové" dělají sami!

Odesláno

Samozřejmě jsem si tam byl vyzvednout mé rychlekmitající potěšení po opravě v cizině!!

Odesláno

Samozřejmě jsem si tam byl vyzvednout mé rychlekmitající potěšení po opravě v cizině!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...