Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Jojo, jsou celé z kovu a pásek je z plných dílků, ale ten pozitivní displej je moje vlastní výroba, dělají se oficiálně jen v negativní verzi.
Frostie Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Šikula, dal jsi tomu normální a použitelné využití...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Díky..už jsem se tady s nimi někde kdysi chlubil...ale stejně je skoro nenosím, ani nevím proč :-)
Frostie Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 To jsem možná přehlédl. Nicméně, občasné provetrani jim nezaskodi...
t2 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Dneska ráno při složitém výběru co si vzít jsem uviděl, že poprvé po dlouhé době se synchronizovaly moje WV 58A. Tak jsem si je dnes vzal. Bez fota.
siwi Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Seiko digošky. IMG_7584.JPG Ty je ještě máš?! Super kousek.
t2 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Dneska: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Dneska:Einmal Twincept, bitte :-)
ana digi temp Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 dnes mám na ruce........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel1980 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Dnes na běhání sporttester Crivit (z Lidlu). Mám ho už přes dva roky a nemůžu mu nic vytknout, vše funguje jak má a funkcí má možná až moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Dneska tyhle: Kdo ví co to je? (vědomostní soutěž) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Casio, ale víc nedám, bohužel...
Žulda Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Dneska se jde na kolo, automaty leží doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Dneska WQV 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nosím je velice málo. Mají původní řemínek ( dnes samo nesehnatelný ) ve velice dobrém stavu. Svého času prostě Bond technologie. Bohužel k nim nemám infra snímač do počítače, takže si fotky prolížím jen v hledáčku. Takle nějak ukazuje hledáček: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Tak to je ovsem bomba, temi jsi se onehda nepochlubil, ani se na ne nedostala rec...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se