Rumsztyk Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Kalkulačková klasika a povinnost každého digimagora :-) Krásný vánoční dárek Rumsztyku Děkuji. K dokonalosti chybí jen světlo. Casio Martego McFly měl světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vensa Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Moje oblíbenkyně. Trošku obité, ale že si se mnou zažily ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Moje oblíbenkyně. Trošku obité, ale že si se mnou zažily ;-) Tzv hodiny s příběhem! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) S přesností atomových hodin odměřuji čas do začátku sezóny, kdy se svou "láskou" zase vyrazíme.. ...a bude to dlouhá odmlka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 S keramikou na Novoroční procházce : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Zcela výjimečně DEP 600 : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 S keramikou na Novoroční procházce : x20170101_125031.jpg Výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Dneska BGR 100 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Dneska BGR 100Jo, tak ty by šly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Krásný !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dnes klasika všech klasik.Sice trošku omlácený, ale jinak plně funkční.A dostaly nové baterečky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dnes klasika všech klasik.Sice trošku omlácený, ale jinak plně funkční.A dostaly nové baterečky.parádní kousek, škoda té klávesnice, nesehnatelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 moc pěkné, mám CA-90, ale chybí mi tam několik bočních čudlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Pěkný, ale modul 133 je u mě špatně zapsaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Pěkný, ale modul 133 je u mě špatně zapsaný.co je důvodem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Mám jeden kousek, jdoucí. Pak došly baterky a po výměně když jsem zaklapl dýnko, tak za jednu až dvě vteřiny display pohasl. Bez zjištěné příčiny. Po odklopení dýnka zase šlapal ok. Zkoušel jsem to cca desetkrát a žádný problém neodhalen. Pak najednou to šlo, ale zase při uzavření nereagovalo tlačítko mode. Adjust jo, světlo jo. No a pak mě to přestalo bavit. Teď už zase naštěstí baterky došly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Mám jeden kousek, jdoucí. Pak došly baterky a po výměně když jsem zaklapl dýnko, tak za jednu až dvě vteřiny display pohasl. Bez zjištěné příčiny. Po odklopení dýnka zase šlapal ok. Zkoušel jsem to cca desetkrát a žádný problém neodhalen. Pak najednou to šlo, ale zase při uzavření nereagovalo tlačítko mode. Adjust jo, světlo jo. No a pak mě to přestalo bavit. Teď už zase naštěstí baterky došly. tak to je trochu nespolehlivé, také by mne to nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Mám jeden kousek, jdoucí. Pak došly baterky a po výměně když jsem zaklapl dýnko, tak za jednu až dvě vteřiny display pohasl. Bez zjištěné příčiny. Po odklopení dýnka zase šlapal ok. Zkoušel jsem to cca desetkrát a žádný problém neodhalen. Pak najednou to šlo, ale zase při uzavření nereagovalo tlačítko mode. Adjust jo, světlo jo. No a pak mě to přestalo bavit. Teď už zase naštěstí baterky došly. Přijde mi to jako zkratování baterky přes víčko...ale nevím, jak jsou tam dělané kontakty...pokud je jeden kontakt baterie zespodu a druhý z boku, kouknul bych se, jestli se ten boční (plusový) při zaklapnutí zároveň nedotýká víčka...to by mohl být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tim to nebude, víčko u C-80 je z plastu. Ale určitě má vliv to doklapnutí, asi se tam něco posune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Setkal jsem se i s tim, že u modulů 134 (CA-85/86/90/851/901) a 183 (J-100) kromě světla nereaguje žádné tlačítko. Konzultoval jsem to i s Bayerem z FASTu a ten absolutně ani nechápal dotaz. Něco mě napadlo, tak až se k tomu dostanu, tak to vyzkouším - možná jsou někde zkratovaná dvě tlačítka, resp. kontakty a proto nic jiného nejde než to světlo. Světlo by totiž asi nemělo být vázané na současné používání jiných funkcí, tak proto asi jenom ono jde. Vezmu to pod mikroskop a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se