Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S přesností atomových hodin odměřuji čas do začátku sezóny, kdy se svou "láskou" zase vyrazíme.. :)  ...a bude to dlouhá odmlka :frusty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám jeden kousek, jdoucí. Pak došly baterky a po výměně když jsem zaklapl dýnko, tak za jednu až dvě vteřiny display pohasl. Bez zjištěné příčiny. Po odklopení dýnka zase šlapal ok. Zkoušel jsem to cca desetkrát a žádný problém neodhalen. Pak najednou to šlo, ale zase při uzavření nereagovalo tlačítko mode. Adjust jo, světlo jo. No a pak mě to přestalo bavit. Teď už zase naštěstí baterky došly. 

Odkaz ke komentáři

Mám jeden kousek, jdoucí. Pak došly baterky a po výměně když jsem zaklapl dýnko, tak za jednu až dvě vteřiny display pohasl. Bez zjištěné příčiny. Po odklopení dýnka zase šlapal ok. Zkoušel jsem to cca desetkrát a žádný problém neodhalen. Pak najednou to šlo, ale zase při uzavření nereagovalo tlačítko mode. Adjust jo, světlo jo. No a pak mě to přestalo bavit. Teď už zase naštěstí baterky došly. 

tak to je trochu nespolehlivé, také by mne to nebavilo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Přijde mi to jako zkratování baterky přes víčko...ale nevím, jak jsou tam dělané kontakty...pokud je jeden kontakt baterie zespodu a druhý z boku, kouknul bych se, jestli se ten boční (plusový) při zaklapnutí zároveň nedotýká víčka...to by mohl být problém.

Odkaz ke komentáři

Setkal jsem se i s tim, že u modulů 134 (CA-85/86/90/851/901) a 183 (J-100) kromě světla nereaguje žádné tlačítko. Konzultoval jsem to i s Bayerem z FASTu a ten absolutně ani nechápal dotaz. Něco mě napadlo, tak až se k tomu dostanu, tak to vyzkouším - možná jsou někde zkratovaná dvě tlačítka, resp. kontakty a proto nic jiného nejde než to světlo. Světlo by totiž asi nemělo být vázané na současné používání jiných funkcí, tak proto asi jenom ono jde. Vezmu to pod mikroskop a uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...