vlasta66 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Oho. To je podobný kalibr, jako má T2 v Rado? Mecaquartz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 P?kný Hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Hamilton No, tak tohle vidím poprvé!!! Já klasiku. Akorát musí nabootoat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Dnes Casio DW-1000. Zde v provedení se zrcadlovým čelem. Malý poctivý kousek železa.Rok 1982. Údajně první Casia s vodotěsností 20ATM uvedená zhruba rok před nástupem řady G-Shock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Tyhle jsem vůbec neznal. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 ty jsou parádní, ty Pobědy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Není to jen nápis 60 let vítězství, nějakej výroční kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Nechápu, co píšete - překladatel nemůže vyrovnat. V každém případě, je to skvělé digitalek pro fanoušky mechaniky, protože její přesnost odpovídá běžné mechanické ruskowi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Měl jsem na mysli, že nejde o značku Poběda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Měl jsem na mysli, že nejde o značku Poběda.samozřejmě, že ne, je to Elektronika. Bylo to v nadsázce. Na rozdíl od Ruhly, která pod svou značkou dělala jak mechaniku, quartz i digi, tak Poběda či Poljot pouze mechaniku nebo quartz, ale pro digi měli značku Elektronika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Dneska v práci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 (upraveno) Oblékl jsem jim slušivější náramek a jsem maximálně spokojen: Upraveno 22. dubna 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scherbel Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Dobře ty, Šerbel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Hoši, jako oba dost parádní! Za chvíli se také pochlubím, ale nebude to přímo z tohoto kovového eighties ranku, ale novější, multiband G. Tipuji příští víkend fotky, že vložím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Začíná to vypadat, že digitálky, ještě před pár lety absolutně out, se dostávají opět do kurzu Měl bych asi něco přikoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Začíná to vypadat, že digitálky, ještě před pár lety absolutně out, se dostávají opět do kurzu Měl bych asi něco přikoupit Oni byli digi někdy out? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se