Jarett Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Oni byli digi někdy out? Tak minimálně tady na fóru nějakou dobu mimo zájem "pravých hodinářských fandů" určitě ... ale mění se to, čehož já jsem sám dokladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Tak minimálně tady na fóru nějakou dobu mimo zájem "pravých hodinářských fandů" určitě ... ale mění se to, čehož já jsem sám dokladem Jsem rád, že hovoříš za sebe. Samozřejmě, nejsou to mechaniky, kolikrát jsou i plastové, ale v tomto vlákně jsou samozřejmě podstatně preferovanější než rolády nebo UN, to ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Tenhle trend je jasnej a nejen tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Digi nebyly nikdy out! Jen téměř nemají zastoupení v cenových hladinách od 30ti do 250ti no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Digi nebyly nikdy out! Jen téměř nemají zastoupení v cenových hladinách od 30ti do 250ti no.Přesně tak, zde se shodujeme. I když, Rado digi, ty už se tam dostávají...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Hemží se to tu samými krásnými kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Přesně tak, zde se shodujeme. I když, Rado digi, ty už se tam dostávají...:-)Ano ty tam byly, ale ty se už nedají koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Ano ty tam byly, ale ty se už nedají koupit.To je pravda, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Hemží se to tu samými krásnými kousky! IMG_9969.JPG...a ty to svými Seiky vždycky korunuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Včera v hospodě jen na zkoušku, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 No, na ty jsem měl spadeno, ale holt zůstávají jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 netušil jsem že je tu ještě někdo má co na ně říkáš Vojto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 No, na ty jsem měl spadeno, ale holt zůstávají jinde... Je to tak. Aspoň ušetříme netušil jsem že je tu ještě někdo má co na ně říkáš Vojto? Hned, jak jsem je uviděl, vzpomněl jem si na tebe! Ty hodinky se mi neskutečně líbí a na ruku mi sednou jako prdel na hrnec. Zpracování vynikající, čitelnost příkladná. Prostě hodinky nafurt Osobně už několik let uvažuji o GW M5610, ale jejich koupi si pořád nedokážu obhájit. Hodinek mám už dost a stejně nosím jen jedny. Takže by mi doma jenom ležely. Nicméně tady jsem si vyzkoušel, že by se mi nosily příjemně. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 jo beru je vždyck na cesty, jak říkáš sedí parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 ...a ty to svými Seiky vždycky korunuješ Nene, ja to korunuju tady s 115200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 do nepohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak zase pošlu závan devadesátek. Seiko M705. Potápky s hloubkoměrem a výpočetními funkcemi pro potápěče z roku 1992.Dělali se i v šílenějších barevných kombinacích - žlutofialové a černožluté. Mám funkční, ale dost jetý kousek. Testoval jsem je pod vodou asi jen dvakrát.Na tehdejší poměry jsou docela velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Casio PRG 80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak zase pošlu závan devadesátek. Seiko M705. Potápky s hloubkoměrem a výpočetními funkcemi pro potápěče z roku 1992.Dělali se i v šílenějších barevných kombinacích - žlutofialové a černožluté. Mám funkční, ale dost jetý kousek. Testoval jsem je pod vodou asi jen dvakrát.Na tehdejší poměry jsou docela velké. Hezký model. Díky své velikosti jsou v současných rozměrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se