Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Tak minimálně tady na fóru nějakou dobu mimo zájem "pravých hodinářských fandů" určitě ... ale mění se to, čehož já jsem sám dokladem :)

Jsem rád, že hovoříš za sebe. Samozřejmě, nejsou to mechaniky, kolikrát jsou i plastové, ale v tomto vlákně jsou samozřejmě podstatně preferovanější než rolády nebo UN, to ano... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Digi nebyly nikdy out! Jen téměř nemají zastoupení v cenových hladinách od 30ti do 250ti no.

Přesně tak, zde se shodujeme. I když, Rado digi, ty už se tam dostávají...:-)

Odkaz ke komentáři

No, na ty jsem měl spadeno, ale holt zůstávají jinde... :(

Je to tak. Aspoň ušetříme :D

netušil jsem že je tu ještě někdo má :) co na ně říkáš Vojto?

Hned, jak jsem je uviděl, vzpomněl jem si na tebe! Ty hodinky se mi neskutečně líbí a na ruku mi sednou jako prdel na hrnec. Zpracování vynikající, čitelnost příkladná. Prostě hodinky nafurt :) Osobně už několik let uvažuji o GW M5610, ale jejich koupi si pořád nedokážu obhájit. Hodinek mám už dost a stejně nosím jen jedny. Takže by mi doma jenom ležely. Nicméně tady jsem si vyzkoušel, že by se mi nosily příjemně. Ach jo...

Odkaz ke komentáři

Tak zase pošlu závan devadesátek. Seiko M705. Potápky s hloubkoměrem a výpočetními funkcemi pro potápěče z roku 1992.

Dělali se i v šílenějších barevných kombinacích - žlutofialové a černožluté. Mám funkční, ale dost jetý kousek. Testoval jsem je pod vodou asi jen dvakrát.

Na tehdejší poměry jsou docela velké. 

1eorqq.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak zase pošlu závan devadesátek. Seiko M705. Potápky s hloubkoměrem a výpočetními funkcemi pro potápěče z roku 1992.

Dělali se i v šílenějších barevných kombinacích - žlutofialové a černožluté. Mám funkční, ale dost jetý kousek. Testoval jsem je pod vodou asi jen dvakrát.

Na tehdejší poměry jsou docela velké. 

Hezký model. Díky své velikosti jsou v současných rozměrech.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...