Akam Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Silicon dávat právě nechci, chci to výhradně na tahu. Ale pokud to není nic hrozného ten tah, tak s tím nemám problém, to jen vyloženě, že by to rvalo chlupy jak některé plecháče na low end hodinkách.no a nechceš půjčit ty moje 159? Sice je tam asi trochu jiný tah, těžko jako bezchlup ti poradím, když tak napis
Akam Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 je to tady skoro pořád ale mě se samozřejmě klasika také líbí ale ten plastík mě tam pořád nějak vadí jediné kde to snesu jsou F-91W tam je to normal chápu, na ty BinLadinofky jsem se taky díval, ale ta lehkost je parádní za posledních 5 let asi první hodinky co někoho v práci zaujaly
chronik Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 ...jedna G-digipostupka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chronik Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 ano, uz ich mam cca rok a spokojnost
Frostie Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 ano, uz ich mam cca rok a spokojnostParáda. Já mám podobný model, GW M 5610, zatím krátce, ale vše v pohodě.
gangy Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Garmin fenix 5 na behanie aj na bezne pouzivanie. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Marfael Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 (upraveno) Tak díky za reakce, risknu to a nějaké objednám. Jen ještě nevím, který model, jem ta víc zajímavých kousků. Akam: Díky, risknu to. Akorát mě nahdlodals tvým typem, už jsem chtěl vzít ty, co jsem ukazoval:-) Upraveno 22. května 2017 uživatelem Marfael
5etter Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Bacha ať nedopadneš jako já. Koupil jsem jedny a vzápětí zjistil, že se mi ještě o trochu víc líbí druhý. Pak jsem ještě chvíli brouzdal a zjistil, že existujou ještě třetí a čtvrtý a ty se mi líbí úplně nejvíc. Je asi 5 velmi podobných modelů, které se liší v detailech plus barevné kombinace. Ale funkčně jsou všechny stejný.
travex Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 jsou fakt pěkný, vozím je na kolo a taky mi dělají radost Za těch pár peněz přináší spoustu radosti. 1
t2 Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Dneska taky zcela výjimečně DEPky 600 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Bacha ať nedopadneš jako já. Koupil jsem jedny a vzápětí zjistil, že se mi ještě o trochu víc líbí druhý. Pak jsem ještě chvíli brouzdal a zjistil, že existujou ještě třetí a čtvrtý a ty se mi líbí úplně nejvíc. Je asi 5 velmi podobných modelů, které se liší v detailech plus barevné kombinace. Ale funkčně jsou všechny stejný.svatá pravda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Aha, tak proto ty omalovánky - aby nešel poznat konkrétní model. Už to chápu
Marfael Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Hmm, tak díky za povzbuzující slova:-)
Frostie Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Začni třeba u A159 na ebayi a uvidíš, jak tě to chytne pak dál
Akam Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Aha, tak proto ty omalovánky - aby nešel poznat konkrétní model. Už to chápu nene chtěl bych asi patery další zkusit, zrovna dnes jsem viděl číšníka se zlatými asi F91, furt na to nemám odvahu
siwi Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 ...ale jenom na chvilku, aby se mi moc neošoupaly: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se