Rumsztyk Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Tyto gadgety mi přišly. Přijdou včas, protože pozítří se přesunu do Tater. Je škoda, že musí být pod 5 stupňů a po celou dobu prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 A hura do Tatier! Pekna vybavicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Škoda, že to bude takhle http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12650&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Hodinky budu ok;) a gumaky to istia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Tak davam svuj prvni prispevek do digi vlakna Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 A hned takový parádní! Máš je moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tak davam svuj prvni prispevek do digi vlakna Pěkný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Diky, panove:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Rekl bych, ze modre na tahu taky nevypadaji spatne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jsou prostě božííí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 :-)moc casto se jen tak sam nerozesmeju, ale tohle mne fakt potesilo a rozesmalo, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Když si vzpomenu, co jsem s těma svýma jako kluk udělal, ukroutil bych si dneska ruce až u samý prdele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 no tak řekni, co s nima malej siwíček udělal. se v nich šťoural, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Šťoural, šťoural, rozložil na prvočinitele, poztrácel šroubky, přetrhl těsnící gumičku, která stejně nikdy netěsnila... Taky jsem experimentoval s odraznou destičkou pod displejem. Abych to zkrátil, z modulu mi zbyla jen hromádka bezcenného šrotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 je mi jasny, uplne se v tom vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Šťoural, šťoural, rozložil na prvočinitele, poztrácel šroubky, přetrhl těsnící gumičku, která stejně nikdy netěsnila... Taky jsem experimentoval s odraznou destičkou pod displejem. Abych to zkrátil, z modulu mi zbyla jen hromádka bezcenného šrotu.A kdo něco takovýho nedělal? Já taky, jen to byly digi od čongů. Udělal jsem úspěšně funkční vodotěsnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 No jasně. A taky jsem je strkal do mrazáku. To jsem prve zapomněl napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 suunto traverse alpha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se