Olin.uj Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Dnes a celý minulý týden... melodiovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Tak dnes SEIKO Frequency (se dvěma různými displeji - LCD a LED).Tak ty jsou super!!! Jinka dnes : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2018 uživatelem t2
Hantronix Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Nooo? to jako že z každý stany je jeden?Hlavní displej (LCD - gtafický) je ze předu a doplňkový displej (LED - 7 segmentový) je z horní strany. Nahoře nad LED displejem je reproduktor. Hodinky obsahují rytmy. Něco jako bicí automat nebo metronom. Krátké video třeba zde:
siwi Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Jj, díky. Tohle řešení jsem fakt neznal.
Olin.uj Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Hantronix mi připomněl, že mám taky něco "hodně..vzdáleně" podobného... Tak jsem je vzal taky vyvětrat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rumsztyk Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 A tak si dneska trochu posvítíme! Dobrý den, kozy ven! Věřte tomu nebo ne, ale ten štramák vedle Samanthy není Habera, nýbrž Jon Bon Jovi. Samantha
Olin.uj Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Jako mlaďas jsem pokukoval po úplně jiných značkách.. I Kesselky a Montany byly u mě daleko více ceněny.. Naštěstí dnes je to jinak a jsem moc rád, že mi dělají radost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Tehdy jsme to měli asi všichni stejně Dneska bych si pazoury urazil, když si vzpomenu, jak jsem ty svoje Primky zničil. Ale objektivně musím říct, že tehdy jsem na ně byl naštvanej právem. Stačilo pár kapek vody nebo se v létě trochu víc zpotit a bylo po parádě - přestaly na půl dne jít. To se mi s Kesselkama fakt nedělo. A navíc hrály
t2 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Dneska Eko: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Dnes na ruce Twincepty ABX-68... Myslím, že to byly velmi povedené stroječky od Casia.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Jj, byly. Měl jsem ABX 20, věnoval jsem v rodině
t2 Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Dneska tyhle zlatky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 Popravdě už ani moc ne. Něco je už je schováno v krabici a něco ještě v igeliťáku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 No nééé! Kde jsi sehnal tu vitrínu Casio?
Olin.uj Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Přesně :-) to je přímo domácí Casio oltář... Máš to parádní.
bobi Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Popravdě už ani moc ne. Něco je už je schováno v krabici a něco ještě v igeliťáku.No tvl. ,pacient .Klobouček,pane.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se