MartyH Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Takže problém vyřešen @t2 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října (upraveno) Upraveno 25. října uživatelem elde999 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Jojo zatím šlapou jak mají. Tohle je pěknej kousek. TRW 20 tu moc nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října MartyH TRW-20 Fakt je není moc vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Díky pánové. Tento konkrétní model má označení TRW-21. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Hezký sváteční den . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Už jsem na ně opatrnej, asi jich v tomto stavu nebude! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) I když současné čínské (ale co dnes není z elektroniky čínské), tak celokovové - v dnešní plastové době a tolik funkcí, že jsem se naučil jen ty základní, jako je budík, st. seřízení. Např. signál v celou hodinu lze určit i jinde než v celou hodinu (1-60 min). Není to špatný. A mám rád hranatý hodinky specielně IMG_20241029_090025.HEIC Upraveno 29. října uživatelem george69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Musím říct, že to nevypadá vůbec špatně! Koukal jsem, že dělají i další barevná provedení a asi nejvíce mě oslovila ta tmavá varianta. Nikde jsem neviděl žádný port pro nabíjení, nabíjí se to bezdrátově nebo vůbec? Je fajn, že kromě kopií Casio produkují i něco vlastního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 5 hodinami, MartyH napsal: Musím říct, že to nevypadá vůbec špatně! Koukal jsem, že dělají i další barevná provedení a asi nejvíce mě oslovila ta tmavá varianta. Nikde jsem neviděl žádný port pro nabíjení, nabíjí se to bezdrátově nebo vůbec? Je fajn, že kromě kopií Casio produkují i něco vlastního. To má normální 3V baterií -knoflík - asi ČR 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Právě teď, george69 napsal: To má normální 3V baterií -knoflík - asi ČR 2016 Ta bat dle mých zkušeností v tom půjde minimálně 5 let. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) před 6 hodinami, george69 napsal: "Pedometer" a obrázek dítěte (pokud to tedy není kosmonaut) - číňan evidentně nic neřeší. Aby si nakonec jejich uživatelé ve Státech při letištních kontrolách nevysloužili zvláštní zacházení, jako ti s F-91W... Upraveno 29. října uživatelem ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se