Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

I když současné čínské (ale co dnes není z elektroniky čínské), tak celokovové - v dnešní plastové době a tolik funkcí, že jsem se naučil jen ty základní, jako je budík, st. seřízení. Např. signál v celou hodinu lze určit i jinde než v celou hodinu (1-60 min). Není to špatný. A mám rád hranatý hodinky specielně

IMG_20241029_090025.HEIC

Upraveno uživatelem george69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím říct, že to nevypadá vůbec špatně! Koukal jsem, že dělají i další barevná provedení a asi nejvíce mě oslovila ta tmavá varianta. Nikde jsem neviděl žádný port pro nabíjení, nabíjí se to bezdrátově nebo vůbec? Je fajn, že kromě kopií Casio produkují i něco vlastního. 👍

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, MartyH napsal:

Musím říct, že to nevypadá vůbec špatně! Koukal jsem, že dělají i další barevná provedení a asi nejvíce mě oslovila ta tmavá varianta. Nikde jsem neviděl žádný port pro nabíjení, nabíjí se to bezdrátově nebo vůbec? Je fajn, že kromě kopií Casio produkují i něco vlastního. 👍

To má normální 3V baterií -knoflík - asi ČR 2016  

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, george69 napsal:

IMG_20241029_092420_625.jpg

"Pedometer" a obrázek dítěte (pokud to tedy není kosmonaut) - číňan evidentně nic neřeší.

Aby si nakonec jejich uživatelé ve Státech při letištních kontrolách nevysloužili zvláštní zacházení, jako ti s F-91W... 😄

Upraveno uživatelem ...
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...