MartyH Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 18 hodinami, Lisky napsal: MartyH pekné sú aj s tou patinou. Hlavne že modul funguje Díky. Podle největší slabostí tohoto modulu je displej, který dost často trpí na leaky. Dneska hodně tlačítek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Máš pravdu MartyH. Veľké displaye sú na to náchylnejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno neděle v 09:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:24 Pěknou neděli.. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno neděle v 11:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:58 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno neděle v 14:12 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:12 před 2 hodinami, MartyH napsal: Ty jsou perfektní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno neděle v 16:14 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:14 V 1. 11. 2024 v 18:57, george69 napsal: Tak to je pecka, jestli ta fotka je váš pracovní stůl! No, pokud by bylo možné jedny až dvoje funkční nebo s lehkou opravou i bez tahu, bych za rozumnou cenu koupil!! Co vy na to? Díky předem za odpověď a přeji hezký den! No jo. Je to můj pracovní stůl. Teda ne že bych na něm měl běžně vysypaný pytel digitálek. To bylo jen kvůli fotce. Napiš mi SZ, domluvme se. Něco Ti pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno neděle v 17:05 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:05 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno neděle v 17:30 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:30 Ty jsou hodně neobvyklé @Lisky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno neděle v 17:42 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:42 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno neděle v 19:12 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:12 před 1 hodinou, MartyH napsal: Ty jsou hodně neobvyklé @Lisky . Sú neobvyklé, preto som ich zobral keď prišla ponuka. Inak celokovove, ťažké hodinky, presne také mám rád na ruke. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno pondělí v 09:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:48 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno pondělí v 12:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:23 Paráda! To má nějakou hru?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno pondělí v 13:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:04 @george69 Jojo, jemerickej fotbálek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno pondělí v 14:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:31 Paráda @elde999 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno pondělí v 19:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:12 Pěkný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno pondělí v 19:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:13 Já dneska stejné jako včera: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno úterý v 08:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:04 Jo, tyhle malý masivní kousky můžu. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno úterý v 09:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:45 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno úterý v 10:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:45 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno středa v 07:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:15 Tak jsem se dlouho rozmýšlel a nakonec jsem to udělal. První objednávka z Temu. Přesvědčila mě cena. Hodinky jako by z oka vypadly AL-180, ale za 96,- Kč. To jsem tam nemohl nechat. Říkal jsem si, že je zkusím rozebrat a porovnat s originálem (jako jsem to kdysi udělal s DBC-610). Taky jsem si říkal, že zkusím prohodit pouzdra, jestli to půjde. Já mám teda jen plastové AL-190, ale snad jsou kompatibilní. Pobavil mě nápis AJUST u levého horního tlačítka. Jestli funguje solár, to zatím nevím. Ale zkusím to otestovat. Zpracování celkem jde. A překvapilo mě, že za ty prachy přišly v krabičce vyložené molitanem a dokonce s návodem k obsluze. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se