jendazhor Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince před 6 hodinami, elde999 napsal: Displej mi dost připomíná dipleje na prvních mobilních telefonech. Nostalgie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 16 hodinami, jendazhor napsal: Displej mi dost připomíná dipleje na prvních mobilních telefonech. Nostalgie.... Mně zase Casio WQV-1/2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 53 minutami, MartyH napsal: Mně zase Casio WQV-1/2. Možná trochu jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince (upraveno) @MartyH Tak ty jsou boží! Co má za účel ten "3D objekt" vpravo nahoře? Trochu mi to připomnělo Tie Fightera z boku . Upraveno 5. prosince uživatelem elde999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 2 minutami, Hantronix napsal: Možná trochu jo. Matice bodů je u i:virtů jemnější, ale i tak dostatečně hrubá na to, aby to bylo COOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Já dnes na ruce opět display ve znamení matrixu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 11 minutami, elde999 napsal: Tak ty jsou boží! Co má za účel ten "3D objekt" vpravo nahoře? Trochu mi to připomnělo Tie Fightera z boku . To je vizualizace sekund, každý dílek je 1/6 minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince před 3 hodinami, MartyH napsal: Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Hustý Seika! Tolik informací na jedné “obrazovce”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Dík moc. Som rád že som ich oživil. Ešte by bolo treba vymeniť polarizačnu fóliu pre väčší kontrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince před 9 hodinami, Lisky napsal: Nádherný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Vcera, dnes... -nejak jsem na ne dostal po delsi dobe chut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Supr čupr! Krásné a to barevné provedení displeje v kombinaci tělem. Celé to působí tak čistě a decentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elde999 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince (upraveno) před 3 hodinami, akai napsal: Vcera, dnes... -nejak jsem na ne dostal po delsi dobe chut... Tak to jsou echt MEGA uhren. A pásy to má asi ještě ze starých druhoválečných zásob náhradních dílu na Tigera. Upraveno 8. prosince uživatelem elde999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince Po výměně baterie a přes víkend na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se