t2 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Díky za odpověď! Jojo,měl jsem Kesselky s 1 melodií - myslím jižanská hymna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Parádní kalkulajdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince před 2 hodinami, MartyH napsal: Parádní kalkulajdy! Dík moc MartyH. Trochu som sa trapil s tlačitkami, ten system ovladania je komplikovany, boli polamane niektore kontakty. Naštastie som mal darcu so zlym modulom. Podarilo sa a teším sa z nich. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Dnes tie isté ako včera 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Neni divu, tohle jsou poradne kalkulacky. A ten reminek je snad jeste lepsi..)) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince V 14. 12. 2024 v 14:01, Lisky napsal: Dík moc MartyH. Trochu som sa trapil s tlačitkami, ten system ovladania je komplikovany, boli polamane niektore kontakty. Naštastie som mal darcu so zlym modulom. Podarilo sa a teším sa z nich. Tak to mám štěstí, že se mi je podařilo sehnat v plně funkčním stavu. Ale mám je už spoustu let. Já dnes tyto. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince No to je neco, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince Tak to vidím poprvé. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince před 2 hodinami, Hantronix napsal: Tak to mám štěstí, že se mi je podařilo sehnat v plně funkčním stavu. Ale mám je už spoustu let. Já dnes tyto. Jojo, tak to jsou velké věci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince před 2 hodinami, Hantronix napsal: Tak to mám štěstí, že se mi je podařilo sehnat v plně funkčním stavu. Ale mám je už spoustu let. Já dnes tyto. Jojo, tak to jsou velké věci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george69 Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince Tak jsem dal dnes novou baterii - k vánocům.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince před 7 hodinami, Hantronix napsal: Tak to mám štěstí, že se mi je podařilo sehnat v plně funkčním stavu. Ale mám je už spoustu let. Já dnes tyto. Jezuskote, německý Piratron, zřejmě z osmdesátek a já je nikdy neviděl. A takový pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince Dnes dotykáče - Casio VDB-2000. Už si přesně nepamatuju, ale myslím, že jsem si je vybral k 25. narozeninám v roce 1997. A pořád fungují dobře. Tehdy stály celkem dost. Myslím, že to bylo přes 4 tisíce. Měl jsem tehdy půjčený katalog Casio a vybíral jsem podle katalogu. Bylo tehdy tolik zajímavých modelů, že jsem se nemohl rozhodnout. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se