Lisky Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2024 Dnes prvé čo mi prišli pod ruku...alebo na ruku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2024 Dnes jako včera a možná jako zítra... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lisky Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lisky Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2024 V poslednom čase dosť často na ruke. Ten remienok je fakt príjemný na ruke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MartyH Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2024 Je to prostě parádní kousek @Lisky . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
MartyH Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Lisky Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
jendazhor Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Olin.uj Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lisky Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Moc pěkné! Takovéto W-30 už dlouho čekají u mě v šuplíku na nový modul. Já dnes ana-digi od Seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
akai Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Jojo pekne, pekne obzvlast seiko se mne libi. Pridam dnes znovuozivene... Trochu hur sehnatelna 2412 dorazila (psano zde a dolu) -ani sem nedoufal ze by jeste letos. Co jsem koukal na par obchodu u nas tak nedostupne vcetne tipu @Frostie viz odkaz vyse... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
t2 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2024 @akai tak to mne moc mrzí, ale hlavně, žes je zprovoznil!
Lisky Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
MartyH Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
t2 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Dnes asi prvně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
MartyH Odesláno 1. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2025 Tomu prostě nešlo odolat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se