MartyH Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) Pozerám že v poslednom čase samé Alby MartyH. Pekné sú Upraveno 5. ledna uživatelem Lisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 5 hodinami, Lisky napsal: Pozerám že v poslednom čase samé Alby MartyH. Pekné sú Díky! V poslední době jsem je trochu zanedbával… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna (upraveno) ...a zase jsem se dovedel neco noveho k temhle. Daji se "servisovat" ... (u techle jenz maj lcd v horsim stavu by se dalo ) Nevim jak dlouho to provozuje, no ja zachytil az ted... Upraveno 5. ledna uživatelem akai link 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Před hodinou, Olin.uj napsal: Paráda. Kalkulačky si vždy rád pozriem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 19 hodinami, Lisky napsal: Paráda. Kalkulačky si vždy rád pozriem To já taky. 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 21 hodinami, Olin.uj napsal: C-701 jsem si tuhle na ruku chtěl vzít taky, ale během nastavování času mi to skočilo zpátky do zobrazení času a od té doby kromě světýlka nereaguje žádné z tlačítek. Pevně doufám, že je to slabšími baterkami, protože reset nepomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Dnes obyč B811. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 2 hodinami, MartyH napsal: C-701 jsem si tuhle na ruku chtěl vzít taky, ale během nastavování času mi to skočilo zpátky do zobrazení času a od té doby kromě světýlka nereaguje žádné z tlačítek. Pevně doufám, že je to slabšími baterkami, protože reset nepomohl. Viem že si skúsený ale nemáš zaseknuté tlačítko nastavovania? Vtedy nič nereaguje preto sa pýtam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna před 5 minutami, Lisky napsal: Viem že si skúsený ale nemáš zaseknuté tlačítko nastavovania? Vtedy nič nereaguje preto sa pýtam. Díky za tip , ale tím to nebude, zkoušel jsem to i s vyndaným modulem. Zkusím to s novými bateriemi, popř. to zkusím připojit na externí zdroj a dám pak vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Předpokládám Digital Automatic, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Dnes jedny z tých bežnejších. A851 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 17 hodinami, Josef01 napsal: Předpokládám Digital Automatic, paráda Jojo i s průhledem na rotor. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se