Casio CL-301 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Casio CL-301 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MartyH Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Frostie Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Casio AE 1200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Casio CL-301 Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bleriot11 Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Elektronikam zdar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
MartyH Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Tak já bych vám to pánové s dovolením trochu narušil a šel ještě dál na východ . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
jendazhor Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Rok 1978, nebo už jsem přehlédl zase nějaké znovuuvedení modelu? 1
MartyH Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Rok 1978, nebo už jsem přehlédl zase nějaké znovuuvedení modelu?Máš recht.
t2 Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Casio CL-301 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jendazhor Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 11 hodinami, MartyH napsal: Máš recht. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak v tom případě jsou v úžasným stavu. Řemínek už asi, předpokládám, nebude původní. To už by byl zázrak. 1
MartyH Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Tak v tom případě jsou v úžasným stavu. Řemínek už asi, předpokládám, nebude původní. To už by byl zázrak.Řemínek je nový a je to čína. Už jsem na ty originální rezignoval…
Jerryl Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Dneska mi přišly a159 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale jinak jsem naštvanej, protože normálně na stavbu nosím f91w, ale ráno jsem si je nepřehodil a ty moje ocelový a158 (v pozadí) jsem slušně pokřtil. myslel jsem, že to jenom trošku lízlo sklíčko, ale teď jsem našel ještě tohle bebí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prostě rada zní, nesvařujte s hodinkama. Ještě, že jsem neměl Moony
Vasil Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Zajímavý. Co by to asi udělalo s plastovým pouzdrem? Bylo by durch?
Jerryl Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Asi jo, nebo zatavilo hlouběji do plastu. Normálně jsem tu pihu musel odbrousit pilníkem. Strhnout to nešlo ani za boha.
Casio CL-301 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Casio CL-301 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Dnes nejnovější přírůstek do rodiny digitální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
george69 Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Casio CL-301 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se