t2 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
warann Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Kafe cerstvy, hodinky naopak dost stary Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
t2 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Hurá prší!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Casio CL-301 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) Mám je rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna uživatelem Casio CL-301 2
t2 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
marian666 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
t2 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ladvach Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lucky Lucaso Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Dnešní blešák. Původní Japonská verze DW-290. Trochu jsem je vyčistil, nová baterka a pasek a tradá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jendazhor Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Dříve mi přišly trochu zbytečně obludně velké. Dneska už to vidím jinak a použil bych otřepanou frázi, že jejich vzhled "zraje jako víno".
Casio CL-301 Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna A nebo ze Švejka ty jsou tak ošklivý až jsou krásný
Casio CL-301 Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna (upraveno) Tyhle mám ve Stříbrný a "normálním" displejem,krásný hodinky koupil jsem je ,až když klesla cena Upraveno 31. srpna uživatelem Casio CL-301 Špatně zvolené slovo,.
Casio CL-301 Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Taky s blešáku trošku slabonce mi přijde že svítí displej a je tišší pípání, pásek koupený nový,ale jinak fungují skvěle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Casio CL-301 Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
jendazhor Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Seiko Alba Spoon Nagano 1998 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
t2 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se