t2 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Dnes a zítra: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Twincepty jsou super... Všechny tímto zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 James Bond wears Seiko in Moonraker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ne na ruce, ale na stole... Udělal jsem si trochu radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Páteční akvizice ... Speedmaster Quartz 1977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Jj, ty jsou bombový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Wau, Ty bych taky snesl, i když jsem spíš na ty mladší ročníky. Gratulace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Gratulujem.Speedy ti učarovali?Omega jede! Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Gratulujem.Speedy ti učarovali?Omega jede! Odoslané z ME173X pomocou TapatalkuNooo ... on je to spíš návrat ztraceneho syna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Páteční akvizice ... Speedmaster Quartz 1977 IMG_4825.jpgTy jsou neokoukaný...taky gratulujuNemáš tam něco ze 78? To je můj roček ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ty jsou neokoukaný...taky gratulujuNemáš tam něco ze 78? To je můj roček ;-)Nemám Omega dělala tuhle digi modelovou řadu jen v roce 1977 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Tak to jsem se měl vyloupnout o rok dřív :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Tady se zase urodilo!!! Ne na ruce, ale na stole... Udělal jsem si trochu radosti. Přesně tenhle typ elektronického diáře jsem s nadšením používal řadu let a byl jsem na něj náležitě pyšný Páteční akvizice ... Speedmaster Quartz 1977 IMG_4825.jpg Úchvatný kousek, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Přesně tenhle typ elektronického diáře jsem s nadšením používal řadu let a byl jsem na něj náležitě pyšný Také z něj mám radost, dříve jsem ho také měl, ještě v době předmobilové. Ale dorasoval jsem ho, jak jsem ho furt někam nosil. Tento už bude na takové to domácí ťukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Ne na ruce, ale na stole... Udělal jsem si trochu radosti. Přesně tenhle diář ještě někde mám..v devadesátých letech jsem v něm měl všechno možné, až mi paměť nestačila...a furt jsem ty data nějak upravoval a něco s tím dělal..možná do něj zkusím dát nové baterie a najdu ještě nějaké cenné informace z mládí :-) Páteční akvizice ... Speedmaster Quartz 1977 IMG_4825.jpg Tyhle Omegy, to by bylo něco pro mě, jsou parádní..jezdím v Oplu Omega, tak by se ke mně hodily..musím se po nějakých Omega digi podívat, když budou ty Vánoce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Jj, paráda. At to nemusíš hledat, patří tam 2x CR2032. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Já měl k tomu diáři dokonce i kabílek a software na komunikaci s PC. Data jsem si zálohoval. Jenže pak mi ho ukradli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Jj, to k němu mám též, vč. návodu, jak nastavit paket a formát dát. Ale nevidím v tom moc smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Tak dneska už nemá ani smysl ho vůbec zapínat. Ale tehdy to byla jediná možnost, jak si data mimo diář uchovat. Používal jsem i opačný postup. Potřebný údaj jsem vytvořil v počítači a pak ho do diáře poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Já to mám spíše jako takovou Casio parádu. Už jen to, že dnes mají běžné náramkové hodinky 5 budíků a paměť na 30 tel. čísel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se