Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Tady se zase urodilo!!! 

Ne na ruce, ale na stole... Udělal jsem si trochu radosti.

Přesně tenhle typ elektronického diáře jsem s nadšením používal řadu let a byl jsem na něj náležitě pyšný :)

Páteční akvizice ... Speedmaster Quartz 1977  :D

attachicon.gifIMG_4825.jpg

Úchvatný kousek, gratuluju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tenhle typ elektronického diáře jsem s nadšením používal řadu let a byl jsem na něj náležitě pyšný :)

Také z něj mám radost, dříve jsem ho také měl, ještě v době předmobilové. Ale dorasoval jsem ho, jak jsem ho furt někam nosil. Tento už bude na takové to domácí ťukání

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ne na ruce, ale na stole... Udělal jsem si trochu radosti.

Přesně tenhle diář ještě někde mám..v devadesátých letech jsem v něm měl všechno možné, až mi paměť nestačila...a furt jsem ty data nějak upravoval a něco s tím dělal..možná do něj zkusím dát nové baterie a najdu ještě nějaké cenné informace z mládí :-)

Páteční akvizice ... Speedmaster Quartz 1977  :D

attachicon.gifIMG_4825.jpg

Tyhle Omegy, to by bylo něco pro mě, jsou parádní..jezdím v Oplu Omega, tak by se ke mně hodily..musím se po nějakých Omega digi podívat, když budou ty Vánoce :-)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska už nemá ani smysl ho vůbec zapínat. Ale tehdy to byla jediná možnost, jak si data mimo diář uchovat. Používal jsem i opačný postup. Potřebný údaj jsem vytvořil v počítači a pak ho do diáře poslal. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...