siwi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Ale jo, jako hračka je to určitě fajn. Rád na období s diářem vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Digi na ruce, roadster v ruce, beskydské okresky s čerstvým sněhem všude okolo = velký rohlík na obličeji:-) Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem Hospodský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 ty jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Nojo svezení MX5 musí být paráda!!! A ty hodiny taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Digi na ruce, roadster v ruce, beskydské okresky s čerstvým sněhem všude okolo = velký rohlík na obličeji:-)Suprovni. Kdysi jsem si je koupil kdesi ve vyprodeji za 40 Euro a pozdeji bohuzel prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Orientky na čtvrtek a pátek ..pro pohlazení oka:-) přeji Všem pěkný den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Orientky na čtvrtek a pátek ..pro pohlazení oka:-) přeji Všem pěkný den..Jéé, tak ty jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Díky pánové;-) Užívám si je, strašně dobře se nosí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Orientky na čtvrtek a pátek ..pro pohlazení oka:-) přeji Všem pěkný den.. Hodinky i kalkulačka jsou top a výborně k sobě pasují. Já jsem dostal možnost vyzkoušet si tento unikát a jsem bezmezně a nekriticky nadšený: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Teda siwi, ty ti seknou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Že jo? Jsou jak přirostlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 ...přirostlý A sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Aspon jsem vytahl sve druhe kovove Seika, jeste je musim preladit na zimni cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Tak určitěééé. Tak pěkné hodinky si zaslouží, abys je občas provětral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ty horní Seika jsou nějaké putovní kousky? Že bych si taky případně stoupnul do řady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ne, putovní nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Jasný, proto ten smajl na konci. Já bych se bál, že bych mu je otřískal a navíc se ani neznáme. Přeji fajn ponošení, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Jojo, díky. Tyhle hodinky jsou fakt něco mimořádnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Seřídit a vyvětrat. Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se