Olin.uj Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Moc pěkný zlaticka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Fantastické! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dneska tyhle zlatíčka:w20171219_163056.jpg To už se dneska jen tak nevidí. Pěkný kousek. Já dnes cestou do cukrárny: a v cukrárně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Vzácný moduly a ještě v kovu. Navíc super stav. Nádhera. Nemam. Závidim. Dneska tyhle zlatíčka:w20171219_163056.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Vzácný moduly a ještě v kovu. Navíc super stav. Nádhera. Nemam. Závidim.Já ti toho závidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 To nás bude víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) To nás bude víc... To vypadá, jak když sis od Fily ty Seika koupil, Siwi... Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 No, koupil bych, ale on je nepustí Po Novém roce jdou zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 No, koupil bych, ale on je nepustí Po Novém roce jdou zpátky Já vím, škoda přeškoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Já vím, škoda přeškoda... Mimochodem, Frostie, poznal bys, coby světoběžník, kde jsem vyfotil tu první fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Mimochodem, Frostie, poznal bys, coby světoběžník, kde jsem vyfotil tu první fotku?Ano a považoval jsem za triviální až dehonestující napsat, že je to Třebíč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nene. Tak daleko by se mi nevyplatilo jet z Prahy pro cukroví. To bych si ho nechal asi poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nene. Tak daleko by se mi nevyplatilo jet z Prahy pro cukroví. To bych si ho nechal asi poslat. Tak nevím, myslel jsem podle toho kostela...dám se podat tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Je to Česká Pípa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Je to Česká Pípa.OK, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Moje nejoblíbenější digošky teď nosí jeden plantážník z Prahy, tak jsem si musel pořídit něco nového. GW-5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 No nééé!!! Plantážník zdraví a gratuluje k úžasné akvizici! Taky jsem je měl na testování a zůstaly mi na ně jen ty nejlepší vzomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Moje nejoblíbenější digošky teď nosí jeden plantážník z Prahy, tak jsem si musel pořídit něco nového. GW-5000. Hodinky to krásné jsou, akorát bohužel nevidím moc opodstatnění k tomu, dát za screwback a Japanfertigung téměř jednou tolik, než za 5610. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) @siwi: Dík Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Dík Ale ne, nechci ti kazit předvánoční radost z nové akvizice, jen jsem konstatoval a povzdechl si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se