Harwey Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Tieto som skusal aj ja, s rovnakou hlaskou. Takze teda asi nedodava do europy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Divný... Ale vlastně o nic nejde. Nakonec jsme ušetřili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Ano mas pravdu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Tady v prispevku jsem daval jeste jedny totozne... mnely by jit zaslat cz (nekdy je treba oslovit prodejce a pozadat o definovani postovneho)a zde jsou za 25+5 -kup ted- nad nimi jsem uvazoval, ale uz mam dvoje... a ten do cz nedoda... (a vaham stale) jinak je treba mit vicero adres a prepinat dle toho kde se prave pohybujete(mysleno .com / .de / co.uk /atp...) tim se vam zobrazi i nabidky, ktere jinak ani nevidite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Chtel jsem predchozi prispevek bez obr. hodinek edit. abych taktez nebyl tak moc OT od nazvu vlakna, ale... bohuzel.Tak pro dnesek take jednu "lacinejsi" odnoz Seiko a to Armitron 40-6248 ala Seiko A239... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Chtel jsem predchozi prispevek bez obr. hodinek edit. abych taktez nebyl tak moc OT od nazvu vlakna, ale... bohuzel.Tak pro dnesek take jednu "lacinejsi" odnoz Seiko a to Armitron 40-6248 ala Seiko A239... Armitron.jpgAha, přesně toto jsem napsal do jiného vlákna. Krásné kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 digosky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 A ne jen tak ledajaké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Moc pěkné...počítací:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jj, diky hosi;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Noo..není to určitě taková bomba jako kovové se sklíčkem..ale i tak z nich mám radost..Takže dnes a několik dalších dní na ruce..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Takže paráda a gratuluji. Co je v tom prosím za modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Je tam modul 1874..na ruce sedí zrovna tak pěkně jako DW 290.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 digosky Kalkulačky obecně moc nemusím, ale jak jsou od Seika, nemůžu jinak, než je pochválit. Ačkoliv to na první pohled nevypadá, dnes jsem se tebou nechal inspirovat. Značku Kessel, dá-li se vůbec o značce mluvit, má většina z nás spojenu s nepříliš spolehlivými sedmimelodiovými hodinkami, které navíc ani moc krásy nepobraly. Zato jejich předchůdkyně na obrázku, byť mají jen jednu melodii, vycházejí z designu klasických Seiko, díky čemuž jsou velice pohledné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 mas pravdu, diginy maju proste nieco do seba, je to asi ten pocit z naseho mladi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Taky si myslím. Pořád je v nich pro mě něco fascinujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Kalkulačky obecně moc nemusím, ale jak jsou od Seika, nemůžu jinak, než je pochválit.Sem na tom obdobne, ale Seika "i kdyz" kalkulacky taktez chvalim. (a jo, jakoby s povinosti jedny mam...)A taky u sebe vidim tu zavislost na digi, a jo souhlasim u mne je to pozustatek 70/80" -z dob kdy sem coby malej aspon koukal do katalogu typu Neckermann... a koukal a koukal co to tam ti zli kapitalisti vsechno maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Sem na tom obdobne, ale Seika "i kdyz" kalkulacky taktez chvalim. (a jo, jakoby s povinosti jedny mam...)A taky u sebe vidim tu zavislost na digi, a jo souhlasim u mne je to pozustatek 70/80" -z dob kdy sem coby malej aspon koukal do katalogu typu Neckermann... a koukal a koukal co to tam ti zli kapitalisti vsechno maj.Jsi prostě naše generace... Mám to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Taky si myslím. Pořád je v nich pro mě něco fascinujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se