Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Tady v prispevku jsem daval jeste jedny totozne... mnely by jit zaslat cz (nekdy je treba oslovit prodejce a pozadat o definovani postovneho)

a zde jsou za 25+5 -kup ted- nad nimi jsem uvazoval, ale uz mam dvoje... a ten do cz nedoda... (a vaham stale)

jinak je treba mit vicero adres a prepinat dle toho kde se prave pohybujete(mysleno .com / .de / co.uk /atp...) tim se vam zobrazi i nabidky, ktere jinak ani nevidite...

post-46138-0-38731200-1517001420_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel jsem predchozi prispevek bez obr. hodinek edit. abych taktez nebyl tak moc OT od nazvu vlakna, ale... bohuzel.

Tak pro dnesek take jednu "lacinejsi" odnoz Seiko a to Armitron 40-6248 ala Seiko A239...

post-46138-0-75539400-1517037915_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chtel jsem predchozi prispevek bez obr. hodinek edit. abych taktez nebyl tak moc OT od nazvu vlakna, ale... bohuzel.

Tak pro dnesek take jednu "lacinejsi" odnoz Seiko a to Armitron 40-6248 ala Seiko A239...

attachicon.gif Armitron.jpg

Aha, přesně toto jsem napsal do jiného vlákna. Krásné kusy
Odkaz ke komentáři

digosky

Kalkulačky obecně moc nemusím, ale jak jsou od Seika, nemůžu jinak, než je pochválit.

Ačkoliv to na první pohled nevypadá, dnes jsem se tebou nechal inspirovat. Značku Kessel, dá-li se vůbec o značce mluvit, má většina z nás spojenu s nepříliš spolehlivými sedmimelodiovými hodinkami, které navíc ani moc krásy nepobraly. Zato jejich předchůdkyně na obrázku, byť mají jen jednu melodii, vycházejí z designu klasických Seiko, díky čemuž jsou velice pohledné:

post-437-0-31864800-1517230042_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kalkulačky obecně moc nemusím, ale jak jsou od Seika, nemůžu jinak, než je pochválit.

Sem na tom obdobne, ale Seika "i kdyz" kalkulacky taktez chvalim. (a jo, jakoby s povinosti jedny mam...)

A taky u sebe vidim tu zavislost na digi, a jo souhlasim u mne je to pozustatek 70/80" -z dob kdy sem coby malej aspon koukal do katalogu typu Neckermann... a koukal a koukal co to tam ti zli kapitalisti vsechno maj.

Odkaz ke komentáři

Sem na tom obdobne, ale Seika "i kdyz" kalkulacky taktez chvalim. (a jo, jakoby s povinosti jedny mam...)

A taky u sebe vidim tu zavislost na digi, a jo souhlasim u mne je to pozustatek 70/80" -z dob kdy sem coby malej aspon koukal do katalogu typu Neckermann... a koukal a koukal co to tam ti zli kapitalisti vsechno maj.

Jsi prostě naše generace... Mám to stejně
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...