Olin.uj Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Moc pěkný, zajímavý kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 A 547 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Ty jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Díky. Velmi mi pomohl Karel (akai), který mi na ně sehnal origo tah, na který čekaly 4 roky. Tah dělá druhých 50% hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Parádní.. digi Seiko mi zatím v hodinkovnici chybí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Mně taky, právě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Ono je ten posledni clanek tahu, jenz je pro stezejku tak specificky tavarovanej, zvlastni ze cokoli jineho tam vypada nepatricne. (sam shanim na Citizen 8986 a kdyz vidim, jaks dlouho cekal tak v podstate mam cas)Takze tech 50% naprosto kvituju. ...ted jim to slusi a je to to prave o... -a jinak diky za zminku a uz se tesim na dalsi Seiko foto na ruce... ; ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Taketo Seiko digi by ste nechceli? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Díky. Tyhle ti nechám Kalkulačky nesbírám. Ale vypadají náramně zachovale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 aj ja diky:) su vo vybornom stave a v komplet baleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Zatím a stále.. Lehké FB 90W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Venčení s keramikou: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 MladejHonza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Tak mesic uplynul a ja jsem zkontroloval cas a bohuzel musim konstatovat, at jsem to necekal a netesi mne to, ze se mi predbehly o celych 17 minut:-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Tak mesic uplynul a ja jsem zkontroloval cas a bohuzel musim konstatovat, at jsem to necekal a netesi mne to, ze se mi predbehly o celych 17 minut:-( Tak to je mrzuté. Jen si nejsem jist, zda uvnitř není ten štelovací šroubek chodu, možná by stálo za to, si s tím pohrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Nestler: já to sem mám dát až zítra.. přesto si myslím, že už se nic nezmění. Primky mají navíc 11 vteřin, Elektroniky 5 se stejným modulem.. pro mě nepochopitelných 2 vteřiny navíc.. A to ještě jen tak přeskočilo. Do testu jsem si vzal i PRT 40... protože jsem je nezkoušel.. Ty jsou na tom stejně jako Primky. Vím, že jsem někdy v minulosti přesnost Primek zkoušel... Věděl jsem, že to nebylo vůbec špatné.. Ale hodnotu rozdílu jsem si již nepamatoval.To jak dopadly nedávno zakoupené Elektroniky 5 na moto burze.. které navíc ani nešly z důvodu urezlích kontaktů ..mě dostalo. Věřte, že jsem v testu nepodváděl a myslím že k tomu ani není důvod. Frostie nadhodil, že modul má šroubek pro doladění času. Je to tak... Pokud bude potřeba.. jedny hodinky rozhodím a dám jsem foto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Olin.uj: mam dvoje stejne Elektroniky 5 B6 202, stejny modul, viz. tema v Ruske sekci...nemeril jsem presne, ale sleduji dlouhodobe prorti radiem rizenym casium...jedny drzi cas troufam si rict take v radu 2s mesic, druhe maji cca 20s denne do minusu...a serizovaci sroubek jsem nenasel...foto modulu jsou v sekci take...takze je to kus od kusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Je to tento plastový šroubek.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se