Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Elektronika 1Pulzar

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pěkně filo:-) taky skútrmann. SH 300 je super stroj.. Před dvěma roky jsem o něm taky přemýšlel ale nakonec vyhrálo Piaggio Beverly 300.. Tak ať dělá radost a digi také..

Odesláno

Jo, SH300. Mam nasledujici sestavu a supr. 

attachicon.gif1.JPG

attachicon.gif2.JPG

diky Filo za info, ja mam jen 150, ale zrcatka jsou stejne, ten drzak na mobil mam, takze staci dokoupit kouli s ockem :)

Odesláno

Pěkně filo:-) taky skútrmann. SH 300 je super stroj.. Před dvěma roky jsem o něm taky přemýšlel ale nakonec vyhrálo Piaggio Beverly 300.. Tak ať dělá radost a digi také..

Díky a taky přeju spoustu spokojených kilometrů!

diky Filo za info, ja mam jen 150, ale zrcatka jsou stejne, ten drzak na mobil mam, takze staci dokoupit kouli s ockem :)

Jo, drží to perfektně, označení je ram-b-272u.
Odesláno

Casio W 51 si užívám... Druhé foto ve společnosti Marlinů H 101.. Oboje se stejným modulem 106, který mám pro svoje rozvržení displeje moc rád..

Přeji Všem pěkný den..

Odesláno

Casio W 51 si užívám... Druhé foto ve společnosti Marlinů H 101.. Oboje se stejným modulem 106, který mám pro svoje rozvržení displeje moc rád..

Přeji Všem pěkný den..

Tak jsem si včera myslel, že někoho nachytám na označení Marlinu a nic:-) Samozřejmě, že jsou to Casia W 150, ale na víčku mají právě další značení H 101.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...