Olin.uj Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Hantronix: moc pěkný kousek. Na kalkulačky určitě přijde řada příště.. Opět je tady ta správná retrovlna, která tady jeden čas trošku chyběla. Pochop. nic proti novým digi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Obešel jsem všechny vraky v okolí. Ještě je tady jeden pěknej mercedes, ale digi Junghans nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Po výměně baterie musíš nastavit správné domovské pásmo. Z výroby je nastaveno Tokio a hodinky pak hledají tamní vysílač. Mám je akorát v kulatým pouzdře a s kovovým náramkem. Kupoval jsem je v bazaru. Baterka nevím jak tam byla dlouho, ale mě šlapaly ještě cca další dva roky. Baterii jsem si vyměnil sám, šlo to bez problémů. Jen od té doby nikdy neproběhla synchronizace. Zkoušel jsem je i znovu otevřít a lupou zkoumat jestli se "něco" nestalo, ale nic jsem nenašel. Žádné poškození na modulu ani na cívečce. Došel jsem k názoru, že potřebují v nějakém servisním menu třeba něco nastavit. V klasickém uživatelském manuálu jsem ale nic nenašel. A servisní manuál k těmto hodinkám nemám a ani jsem ho nikde na netu nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Líbí se mi, jak to tu žije Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Podívej se jestli nemáš ručně vypnutou automatickou synchronizaci času. Podle manuálu str,2 Nejdříve stiskni tl.D a potom podržet A na displeji musí svítit ON. Tlačítko D je na čtvrté hodině a tl.A na desáté Jo to mám. Po výměně baterie musíš nastavit správné domovské pásmo. Z výroby je nastaveno Tokio a hodinky pak hledají tamní vysílač.Mám nastavený BER a zkoušel jsem to i s PAR. Jestli teda máš na mysli Home time. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 nooski: ty B640 moc pěkný, jak jsi spokojenej s podsvícením?Svoje poznatky, včetně nějaké té fotky podsvícení (děkuju svému mluvčímu 5etterovi, že promptně reagoval za mě), jsem shrnul v recenzi hír: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118304-casio-b640/ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Svoje poznatky, včetně nějaké té fotky podsvícení (děkuju svému mluvčímu 5etterovi, že promptně reagoval za mě), jsem shrnul v recenzi hír: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118304-casio-b640/ :-)Díky, rád si to pročtu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 5600 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 5600Legenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 5600Ty jsem mel a asi je mi i lito, ze jsem je dal pryc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jj jsou skvělé. Mám k nim ještě další dvě barevné provedení řemínků a lunet, takže se to dá kombinovat podle nálady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Moje snad 12 rocne prve lepsie hodiny maju uz co to zasebou no stale funkcne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Moje snad 12 rocne prve lepsie hodiny maju uz co to zasebou no stale funkcne To je predsa Casio, nie sú to hodinky na pár dní, ale na celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 To je predsa Casio, nie sú to hodinky na pár dní, ale na celý život Toz to je pekne napisane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Klasika první poloviny 80. let: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Kesselky... Jářku..moc pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Toz to je pekne napisane kolego Ďakujem Hovorím to z vlastnej skúsenosti, hodinky Casio mám dlhé roky, prešlo mi rukami niekoľko typov, a všetky boli spoľahlivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jj tiez som potom vyskusal niekolko casii, no postupne som presiel na mechanicke stroje.Tieto boli moje prve Casia asi preto som ich nevyhodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jo.hny Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Casi(n)o Royale, dnešní radost, hned vyvenčená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se