quattroRS Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 y20181214_123427.jpgTak na toto sa môžem pozerať v kuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Hodinky jsou to samozřejmě hezké, ale mě zaujal hlavně ten Clipper v pozadí. Byl to můj úplně první angličák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Aj ja som mal taky,ale zeleny.Raz ked som nasral o 3roky starsiu sestru,tak mi z neho odchrapila tu otvaraciu strechu a hodila ju susedom cez plot.Dodnes je to moj traumaticky zazitok z detstva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tak tomu se vůbec nedivím. To by mě taky nasr... štvalo. A přidám i nějaký ty digitálky, ať jenom nekecám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Vojto krásný kousky máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 No díky, Vlasto. Ale chtělo by to nějakou opravdovou bombu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Proč bombu? Máš zajímavé, neokoukané digi a kladný přístup k modelům aut a hraček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 No díky, Vlasto. Ale chtělo by to nějakou opravdovou bombu.Já ty Sundipy považuji za velmi slušný kousek. Žádná extra značka, ale stav parádní a zdá se, že plně funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Cožpak o to. Jsou nenošený a všechno u nich funguje. Jsem za ně rád. Ani já jsem tyhle hodinky neznal. Ale přeci jenom pořád hledám nějaký Seika v hezkym stavu. Jenomže ceny už jsou fakt dost vysoko. Takový nadšenec halt zas nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak dneska "po japonsku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak dneska "po japonsku".Hmmm parádní exotika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak dneska "po japonsku".Parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Aj ja som mal taky,ale zeleny.Raz ked som nasral o 3roky starsiu sestru,tak mi z neho odchrapila tu otvaraciu strechu a hodila ju susedom cez plot.Dodnes je to moj traumaticky zazitok z detstva...Jo jo.. Zelený Clipper byl také, ale toto barevné provedení bohužel nemám.. Jinak Clipper byl "řada" Rola-matics, takže při jízdě v zadní části "poskakovaly" výfuky. Právě každé takto označené autíčko mělo na sobě při jízdě nějakou část pohyblivou. Té samé konstrukce s otevíráním kabiny byl i Dodge Charger MK3 v zeleném provedení. To jenom taková vsuvka:-)Jinak dnes na ruce plasťáčky DW 295. Velké..ale přitom lehké.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak dneska "po japonsku".Noo? Moc zajímavý kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak dneska "po japonsku".Pěkný! To by chtělo víc obrázků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Hmm, DKW-100. Paráda. Už dlouho kolem nich kroužím, ale pořád nic. Tak dneska "po japonsku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tak dneska "po japonsku".Krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Jo jo.. Zelený Clipper byl také, ale toto barevné provedení bohužel nemám.. Jinak Clipper byl "řada" Rola-matics, takže při jízdě v zadní části "poskakovaly" výfuky. Právě každé takto označené autíčko mělo na sobě při jízdě nějakou část pohyblivou. Té samé konstrukce s otevíráním kabiny byl i Dodge Charger MK3 v zeleném provedení. To jenom taková vsuvka:-)Jinak dnes na ruce plasťáčky DW 295. Velké..ale přitom lehké..Jo, na ty poskakující výfuky si pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Jo jo. Casio DKW-100.Tak tady je pár foteček. Ale jsou jen z mobilu, tak omluvte kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se