Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

No díky, Vlasto. Ale chtělo by to nějakou opravdovou bombu.

Já ty Sundipy považuji za velmi slušný kousek. Žádná extra značka, ale stav parádní a zdá se, že plně funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cožpak o to. Jsou nenošený a všechno u nich funguje. Jsem za ně rád. Ani já jsem tyhle hodinky neznal. Ale přeci jenom pořád hledám nějaký Seika v hezkym stavu. Jenomže ceny už jsou fakt dost vysoko. Takový nadšenec halt zas nejsem :D

Odkaz ke komentáři

Aj ja som mal taky,ale zeleny.Raz ked som nasral o 3roky starsiu sestru,tak mi z neho odchrapila tu otvaraciu strechu a hodila ju susedom cez plot.Dodnes je to moj traumaticky zazitok z detstva...

Jo jo.. Zelený Clipper byl také, ale toto barevné provedení bohužel nemám.. Jinak Clipper byl "řada" Rola-matics, takže při jízdě v zadní části "poskakovaly" výfuky. Právě každé takto označené autíčko mělo na sobě při jízdě nějakou část pohyblivou. Té samé konstrukce s otevíráním kabiny byl i Dodge Charger MK3 v zeleném provedení. To jenom taková vsuvka:-)

Jinak dnes na ruce plasťáčky DW 295. Velké..ale přitom lehké..

post-61203-0-43417900-1545047146_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo jo.. Zelený Clipper byl také, ale toto barevné provedení bohužel nemám.. Jinak Clipper byl "řada" Rola-matics, takže při jízdě v zadní části "poskakovaly" výfuky. Právě každé takto označené autíčko mělo na sobě při jízdě nějakou část pohyblivou. Té samé konstrukce s otevíráním kabiny byl i Dodge Charger MK3 v zeleném provedení. To jenom taková vsuvka:-)

Jinak dnes na ruce plasťáčky DW 295. Velké..ale přitom lehké..

Jo, na ty poskakující výfuky si pamatuju.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...