lub Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Veľmi pekná zbierka no, slovu sbirka se branim, nejsem sberatel, pouhy uzivatel. nerad bych dopadl jako mnozi ostatni tady . vsechno uzitkovy kusy v cernym plastu = to jsou dle me ty nej digicasia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Tyhle byly super. Když se ještě prodávaly, chvíli jsem o nich uvažoval. Ale odradil mě jejich až příliš futuristický styl. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 no, slovu sbirka se branim, nejsem sberatel, pouhy uzivatel. nerad bych dopadl jako mnozi ostatni tady . vsechno uzitkovy kusy v cernym plastu = to jsou dle me ty nej digicasia.To je pravda, ale máš ich viac, ako ja, čiže jedny, teda,ja momentálne nemám žiadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 CMD10 mám taky, od nova. Hrozně žerou batt. A to i když jen odpočívají a nic nedělají. Schválně jak ti dlouho vydrží batt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Dneska jsem měl krásný jezdící+výletový den:Svezení bylo úžasné:Po jízdě v Supře se jelo dál:Na výlet. Paráda, kdo má rád ameriky a ještě nebyl doporoučuju: JK ClassicA nakonec cestou zpátky jsme se zastavili s "Kotážkem" tady:Prostě parádní den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Dneska jsem měl krásný jezdící+výletový den:Svezení bylo úžasné:xIMG_20190730_111135.jpgPo jízdě v Supře se jelo dál:xIMG_20190730_111413.jpgNa výlet. Paráda, kdo má rád ameriky a ještě nebyl doporoučuju: JK ClassicxIMG_20190730_160332_1.jpgA nakonec cestou zpátky jsme se zastavili s "Kotážkem" tady:yIMG_20190730_184749.jpgProstě parádní den.No tak toto si zabil, že nová Toyota Supra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 t2: DW 7100.. Máš je moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Dneska vintage: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Dřív byly s modulem 145 cenné jen Marliny, dneska jsou už všechny. Ultratenký, přitom má budík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Pěkná Casia.. Jemná, jednoduchá. Koukal jsem se na ty Marliny a jsou to tedy WS 730? Trochu jsem tento typ hodinek tak nějak "překousl" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Moc pekne, na pohled strohe a pritom umi vse co treba. (vic verzi...) A ten jednolistovy navod / super... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Třeba. Nebo taky WS-710, WS-720, WS-740 co si jen teď vybavuji. Nebo srovnatelně vzácné "Sailboat" WS-70. Pěkná Casia.. Jemná, jednoduchá. Koukal jsem se na ty Marliny a jsou to tedy WS 730? Trochu jsem tento typ hodinek tak nějak "překousl" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Konečně zase digitálky na běžné nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Konečně zase digitálky na běžné nošení Ten Junghans Mega sa mi sakramentsky páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Yamaha, Yamaha s tyčinkami námaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Pentagraph: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Krása, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se