Frostie Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Suunto Core Regular BlackTy a Suunto? Drsná změna koncepce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Dneska zase starý vojny. Ty už toho zažily hodně. DB 55W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Co ty úděsný úpravy??? To je hrůza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Nádhera. Jedny z mála plasťáků, co nechávám ve sbírce. Odpolední muzicírování. M15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ty a Suunto? Drsná změna koncepce... To jo, ale funkčně jsem s nimi velice spokojený, velice mile mě překvapily. Ale je pravda, že už se zase začínám poohlížet po nějaký úplný klasice z osmdesátek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Já ti je samozřejmě že srdce přeji, ale to víš, klasika je klasika.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Další starší kousky. W 720 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 911c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladin100 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Dnes tyto géčka, začínám se poohlížet po jiných, komu by se líbily, tak mi napište... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 F-30 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 F-30 IMG_9857.JPGNo ne! Kdes je vyšťoural? Ani nevím, že je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Koupil jsem je před časem na ebay. Ani se nedivím, že o nich nevíš, já je prakticky ještě neměl na ruce. Konkurence je veliká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Přetěžká klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Krasavice. Videl jsem je pred casem ve vyprodeji v Nemecku, zkusil jsem je, ale nemohl jsem poradne dopnout pasek a nechtelo se mi hned zase objednavat nato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Je dobře, že jsi se na to vyprdnul, protože s natem bys tady neuspěl. Řemínek tvoří se zadním víčkem a dokonce i tlačítky jeden kus plastu a výměna za nějakou náhražku je tedy, tak jak to běžně děláme, prakticky nemožná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Taky jedny mám, ale teď jsou bez baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 dnes jednoduché f-5, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jen na chvíli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Další otřískané vintage. Patina má něco do sebe. 81QS420 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jen na chvíli. DSCN1404.jpg Radíku, zdá se že máme velice podobný hodinkový vkus... Další otřískané vintage. Patina má něco do sebe. 81QS420 Asi se naučím závidět. Co kousek, to perla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ani mi nemluv - SO42, LHC, Mako... Inspirace veliká Radíku, zdá se že máme velice podobný hodinkový vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se