Olin.uj Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Dnes na ruce titanovky.. Moc pěkně se nosí..Přeji Všem pěkný den..
akai Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Zanedbavane... -je treba napravit, tyto dny se hodi...A samozrejme, pekny den taktez ode mne.
siwi Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Zanedbavane... -je treba napravit, tyto dny se hodi...A samozrejme, pekny den taktez ode mne. eink.jpg No, tak tyhle se tu jen tak nevidí. Je škoda je zanedbávat :-) Já pravý opak:
jendazhor Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Asi dnes dám nějaký pokus o sport.
quattroRS Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Zanedbavane... -je treba napravit, tyto dny se hodi...A samozrejme, pekny den taktez ode mne. eink.jpgTak toto je šupa
quattroRS Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Asi dnes dám nějaký pokus o sport.Úžasné
akai Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2020 Pokracovani - dokonceni dne ...Aby se druhe S771 v cervene necitily diskriminovane, v ramci zanedbanosti, tak odpoledne prezuto...A se zapadem slunce, ktere nemilosrdne vytahne i normalne nepozorovatelne tedy takto...Silne sklo v kombinaci urciteho uhlu a slunce vytvari "opalizujici" efekt?
akai Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2020 Je treba vyvetrat a nezanedbavat dalsi einky, takze pokracovani takto...A az ted s foto koukam, ze jim budu muset doprat sluneni. Asi dnes dám nějaký pokus o sport. Jsou to S650 ? pokud ano tak na buyee koupenych v pozitivu se casem taky dockam.
jendazhor Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2020 Jsou to S650 ? pokud ano tak na buyee koupenych v pozitivu se casem taky dockam.Jsou to Seiko Prospex Solar S680. Deklarují výdrž nabitého akumulátoru bez světla 20 měsíců,Původní cena kolem 11000 Jenů, tedy sportovní spotřebka. Ke mě kdysi dorazily z Japonska za celkem směšných 11$. Modelový rok asi 2014, takže mlaďošky.Jsou to jediné moje diginy s inverzním displejem, na kterých je ten displej opravdu dobře čitelný. A jejich akumulátor drží nabitý nečekaně dlouho. Příjemně se nosí, tedy hlavně na sport a jiné aktivity.Pro mě byl nutný návod, je to tam všechno trochu jinak.
akai Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2020 Diky za lcd+accu info. No ja se nepodival poradne na co prihazuju a byl sem jedinej... /je jich na buyee moc... /Az ted jsem zjistil, ze jsou bez solaru.. -no, ale snad to neva, za tu cenu..)) ???Prisly mne dle tlacitek stejny a solar mne neprastil do oci jako prvni. (Az dorazi muzem porovnat zda f-ce shodne...)Navod se hodi zvlaste na kombinovane stopky,timer, kdy na S750(stejna rada super runners) jsem taky musel nahlednout.
jendazhor Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2020 akai: Jo, mám dojem, že jsem tehdy za těch 11$ byl taky jediný přihazující. Je to opravdu spotřební řada, které si nikdo moc necení, i když jsou funkčně docela nadupaný. Ale vzhled je předurčuje spíš pro sportovce. Musím říct, že v té tvojí modrostříbrné jim to sluší. Funkcionalitou budou asi téměř stejné s mými S680. Odlišnost těchhle modelů je možná jen v doplněném soláru u S680.Pěkná funkce je pamět na stovky naměřených kol. To pak může někdo sportem posedlý, zpětně porovnávat.
jendazhor Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2020 Dneska v noci to šlo z kopce. Na to, že jim je víc jak 20 let, fungují pořád dobře. Tlak jde dolů a počasí se opravdu zhoršuje.Lehoučké a malé plasťáky Casio Protrek PRT-20 někde z devadesátek.
akai Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2020 Pekne, pekne. No ja dokoncim prostridavani einku...Na dnesek takto S770, -zanedbavani odskrtnuto.
quattroRS Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2020 Pekne, pekne. No ja dokoncim prostridavani einku...Na dnesek takto S770, -zanedbavani odskrtnuto. 1.jpgKrasota, toto vyzerá fakt super, strašne sa mi to páči
jendazhor Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2020 Pekne, pekne. No ja dokoncim prostridavani einku...Na dnesek takto S770, -zanedbavani odskrtnuto.Všechny Seika s e-inkem jsou designově vydařené kousky. Vůbec by mě zajímalo, co zabránilo většímu rozšíření e-ink displejů na hodinkách.Sám jsem se o ně zajímal už od začátku masovějšího nasazení e-inku.Dokonce tu mám jedny dost staré hodinky Phosphor s velkým e-inkem (zasloužily by si novou baterku).Ale vyjma Seika a pár čínských výrobců, jsem to pak už nikde moc neviděl. Vyjma pseudo e-inků na hodinkách řady Pebble. Ale to vlastně nebyl klasický ryzí e-ink. Jestli to je problém ceny, nebo pomalejšího překreslování, nebo duchů na displejích, či co já vím.Třeba v čtečkách e-knih se uchytily dobře, ale tam tyhle neduhy zas tak nevadí. Byly i nějaké zadní stěny na mobily s šedoškálovým e-inkem, ale pro tohle použití už to není ideál. Občas jsem je zahlédl v nějakých menších velikostech třeba na termostatech, ale pořád žádné masivní nasazení.Dokonce vznikly i nějaké barevné, byť v omezené barevné škále. Asi jsou dnešní STN displeje vhodnější. A taky jsou současné běžné barevné TFT, IPS a OLED displeje přeci jen barevně efektnější. Ale taky výrazně větší žrouti baterií.Úžasná čitelnost a extrajemné rozlišení e-inku mě vždycky uchvacovaly. Neví někdo, co e-inky v hodinkách brzdí, nebo spíš brzdilo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se