t2 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Krásná dvojka! Já dneska STR 2000: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel1980 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Dneska provětrám SGW-100. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quattroRS Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Že som tie SGW-100 nebral pred desiatimi rokmi
tano Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Odesláno 28. května 2020 PRW 3000-2B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Odesláno 31. května 2020 Dnes si užívám lehké plasťáčky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Odesláno 31. května 2020 Přepnul bych si je na 24hodinový režim
t2 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Dopo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. odpo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 I když jsem si říkal, že kalkulačkovky nemusím.. Pořídil jsem si ke svým CA-602, které jsem koupil minulý rok v říjnu na Aukro jako nefunkční... nové CA-53 W. Takže po delší době koupené nové hodinky z e-shopu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Odesláno 4. června 2020 Este poctive zelezo . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Odesláno 5. června 2020 Mladej Hans: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Odesláno 5. června 2020 před 31 minutami, t2 napsal: Mladej Hans: Ty jsou vynikající.
jendazhor Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Odesláno 5. června 2020 Počítám, že si majitel toho RR chtěl vylepšit image, tak ho vyfotil s pořádnýma digoškama. Pěkné. Je to modul jako u japonců?
Frostie Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Odesláno 5. června 2020 před 50 minutami, t2 napsal: Mladej Hans: Mladej Hans s japonským střevem
jendazhor Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Odesláno 5. června 2020 Takže vlastně mladej Janek Japonek. Byl mi ten displej dost povědomej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se