siwi Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 já nemohu takhle krásné hodinky nikde sehnat neměl by někdo nějaké kovové digitálky třeba i kessel do 500kč ? děkuji Kesselky nebo Montany seženeš úplně nové na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 W 34 už jsem neměl na ruce ani nepamatuju. Ještě ani neměly přehozený zimní čas. Pořád si pohrávám s myšlenkou narvat do nich modul z F 105. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Pracovní no name tikitálky za šest doláčů v akci.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Dnes mi přišli casio CA-506 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 A foto by bylo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Ano tady jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tady * Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tady *Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Děkuji jsou málo k sehnání v kameném obchodu je vůbec nemáj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Ale na ebay jsou z Hkg celkem bez problémů...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Dnes jsem po delší době vytáhl z hodinkovnice Marine Gear MRT-200. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Velice pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 MRT 200 zajímavé. Prosím jaké mají číslo modulu? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Mám taký pocit, že je ešte veľa modelov hodiniek značky Casio, ktoré som ešte nikdy nevidel, a toto je jeden z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Dnes jsem po delší době vytáhl z hodinkovnice Marine Gear MRT-200. DSCN1587.JPGTo číslo modulu zezadu už víme? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 rychlohrůzocvak. Není to zrovna můj šálek kávy, spíš rychlonákup , ale nějaké plusy mají.Celokovové pouzdro (!)Inverzní displej - co mám rádSolidní WR 100mMasivní tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Pokud se ti líbí, tak ok a užívej si jich. Pro mne by byl inverzní displej hlavní překážkou v nákupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Tak mi přijdou jako zmodernizované W-34 co tu o pár postů hodil t2 ( to je jek šifra Pouzdro hranatější a navíc vyvýšené části na horní a spodní straně jako ochrana minerálního (?) skla.Ten inverz.. ono je to o názoru. Pro mě je to čitelné dostatečně, i když to opravdu není "na mrk".Spíš taková zvláštnost. navíc jsou poměrně velké na tento typ hodinek a tah má šíři 23 mm, s tím že je zaměnitelný např za gumu. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Jj, mně nejde ani tak o mrkni, jako o to, že na to nevidím ani po delším soustředění. Můj názor nevychází ze vkusu, ale užitkovosti. Digi mám jinak moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se