Lisky Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Tu je popis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Na to nemám kapacitu ani znalosti se v tom víc vrtat. Ale nějaký vintážky bych bral. Jenže se trochu obávám dalších budoucích problémů s modulama a tak mě napadlo vybrat si nějaký model např Casio s modulem 593, který je stále masově používaný a dostupný. Tudíž bych se nemohl dostat do potíží s funkčností. Ve výběru mám zatím modely v oceli jako Casio W-31, 39 apod. Nevíte o seznamu modelů s tímto modulem? Nebo máte nějaký lepší nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Pro fanouška mechanik jsou asi všechny digi tak trochu retro, ne? Teda když nejsou "chytré". Zkus se kouknout po nových hodinkách stylu Casio A 1000 nebo 1100. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Díky A1000 jsem měl a nebavily mě, A1100d mám a baví mě ty jsou vážně hodně retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 4 hours ago, Jerryl said: Prosím tě, co bych na tom trimru měl zhruba naměřit? Mám jenom základní multimetr, ale žádný odpor mi to neměří, jako že je to neprůchozí. Má smysl ten trimr odpájet a nějak ho léčit? Ale vůbec se mi do toho nechce, bo bych to musel zase celý rozebírat. Namerat by si tam mal nieco medzi 10-30 pF. Pri otacani by sa namerana hodnota mala menit. Niektore multimetre vedia zmerat aj kapacitu kondenzatora. Ak mas zakladny V/A/Ω, to asi lahko nepojde. Na spravne zmeranie kapacity kondenzatora aj tohto trimru je dobre ho odpajkovat, inak mozu byt namerane hodnoty ovplyvnene okolitymi suciastkami. Ale ako som pisal predtym - najskor by som skusil vymenit krystal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAsk Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna (upraveno) 5 hours ago, Jerryl said: Upraveno 7. dubna uživatelem MilanBAsk Duplikatny post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna S mým vybavením to nezměřím. A poradíš mi pls, kde vzít novej krystal a nekrást? Dík Ale moc to nechápu, proč měnit krystal, když hodinky jdou celkem přesně, jenom malinko rychleji. I blbej krystal by měl reagovat na točení tím poťákem. Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna (upraveno) Už jsem krystaly našel na Aliexpresu, ale aby to nebyl větší šmejd než ten můj starej. A dokonce i v GM elektru, takže je to ok, výhledově bych to zkusil. Upraveno 7. dubna uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Mozna stalo za uvahu debatu presunout do sekce "opravy".Jednak tam poradi vic lidi a tady se nebude plevelit vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Dobrá připomínka @bleriot11. Já budu mít dnes nejspíš kritický den, jak to tak vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 3 minutami, MartyH napsal: Dobrá připomínka @bleriot11. Já budu mít dnes nejspíš kritický den, jak to tak vypadá... Kardiciogram vždy sebou, jen bacha na vadnóó elektronkóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Dnes Casio ME-200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Parádní kousek s futuristickým vzhledem. Také jsem s nadšením přečetl tvoji 7 let starou recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Krutohustý F91w na černým kovotahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna F91. Legenda v parádnom stave. Ja dnes takéto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 40 minutami, Lisky napsal: F91. Legenda v parádnom stave. Ja dnes takéto. Krasavice. Tento typ pouzdra se Casiu obzvláště povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Par F-91 mam a aj jedny este neotvorene, priamo z Tokia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 1 hodinou, MartyH napsal: Krasavice. Tento typ pouzdra se Casiu obzvláště povedl. Dík moc, rád a často ich mám na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 2 hodinami, Gombo napsal: Par F-91 mam a aj jedny este neotvorene, priamo z Tokia Tak přece nebudeme troškařit, ale echt japonský nemám. Jenom koukám, že se mi za ty roky v šuplíku nějak rozeběhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se