casiotron Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Nádhera!!! Když byly kdysi na trhu, tak jsem neměl vůbec tušení, že se dělají taky v oceli. Jinak to byly jedny z mých tehdy vysněných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Zde tedy taky jedny v oceli. K dokonalosti jim chybí pouze screw back... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Nádherný. Kluci, jak přesně funguje ten Moon Graph? To ukazuje jen fázi měsíce, polohu planet, nebo všechno dohromady v nějaké kombinaci? Je nutno nastavovat časové pásmo a zeměpisnou délku a šířku, aby to ukazovalo správně? Díky předem za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Zde jsou jen fáze měsíce. Musí se nastavit zeměpisná délka a šířka a datum je podle mě taky důležitej, aby byl správně. Zde je návod.0832_G.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Jo a taky to má východ a západ slunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Jo a taky to má východ a západ slunce.díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Vše tu už bylo napsáno. Jen napíšu já, že jsem se na ty svoje první moony na Ebay taky docela načekal. To byly ty plastový. Pak se přidaly ještě ty troje kovový. No asi zatím stačí, další nákupy neplánuju.Jinak další verze ještě jsou. Třeba plastovky nastříkaný stříbřenkou nebo pořádný kovový. ( v jiným provedení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 A jaký označení mají ty "pořádný kovový"? Plast je GMW-15, plast postříbřenej GMW-60 a tuty ocelovky GMW-61, jiný neznam...Jenom těch GMW-61 jsou tři verze, a to B, L a SG. A jiný nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Přiznám se, že jsem je sem chtěl dát už včera. Ale prostě jsem je v archivu nemohl najít. Po kompletnim prohledání jsem je šel hledat znovu na google. Tak se podařilo: RKA 5003 a GWM 62. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 No týý wogo. Teď si vzpomínam, že vlastně ty první, včetně přesně tý fotky, se před časem vyskytly na ebay. A ty druhý se dělaly vlastně i jako Cosmo Phase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Jen tak obyčejně, ale barevně sladěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Dneska tyhle starý vojny. W 720 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Dneska tyhle starý vojny. W 720starý, ale dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Vesele si pracovně.. aneb, když si stroj jede sám a nemáme co dělat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Tak jsem se konečně dostal ke zkompletování, velké díky členovi Chilliluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Tak jsem se konečně dostal ke zkompletování, velké díky členovi Chilliluk. Klucí, tak to je jedna velká paráda, moc gratuluji a ať ti hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Tak dnes tyto LED watch.Mám je už asi 2 roky. Dostal jsem je. Ale ještě jsem je nikdy neměl na ruce. Čitelnost je strašná.Myslím, že je brzy taky někomu dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Dneska destíkový kalkule:Ty Alby mě nedaj spát. Vzít či nevzít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Jsou parádní a za dobrou cenu, ale nevěřím tomu prodejci ani to, že se tak jmenuje. Ale zase na druhou stranu, přišli jsme o víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ta cena....je prostě nějak moc...malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se