Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádherný. Kluci, jak přesně funguje ten Moon Graph? To ukazuje jen fázi měsíce, polohu planet, nebo všechno dohromady v nějaké kombinaci? Je nutno nastavovat časové pásmo a zeměpisnou délku a šířku, aby to ukazovalo správně? Díky předem za objasnění.

Odesláno
  V 17. 10. 2016 v 11:20, casiotron napsal:

Jo a taky to má východ a západ slunce.

díky moc

Odesláno

Vše tu už bylo napsáno. Jen napíšu já, že jsem se na ty svoje první moony na Ebay taky docela načekal. To byly ty plastový. Pak se přidaly ještě ty troje kovový. No asi zatím stačí, další nákupy neplánuju.

Jinak další verze ještě jsou. Třeba plastovky nastříkaný stříbřenkou nebo pořádný kovový. ( v jiným provedení)

Odesláno

A jaký označení mají ty "pořádný kovový"? Plast je GMW-15, plast postříbřenej GMW-60 a tuty ocelovky GMW-61, jiný neznam...Jenom těch GMW-61 jsou tři verze, a to B, L a SG. A jiný nevim.

Odesláno

Přiznám se, že jsem je sem chtěl dát už včera. Ale prostě jsem je v archivu nemohl najít. Po kompletnim prohledání jsem je šel hledat znovu na google. Tak se podařilo: RKA 5003 a GWM 62.

post-673-0-70531000-1476804886_thumb.jpg

post-673-0-11232400-1476804896_thumb.jpg

Odesláno

No týý wogo. Teď si vzpomínam, že vlastně ty první, včetně přesně tý fotky, se před časem vyskytly na ebay. A ty druhý se dělaly vlastně i jako Cosmo Phase.

Odesláno
  V 21. 10. 2016 v 18:12, t2 napsal:

Dneska tyhle starý vojny. W 720

starý, ale dobrý...

Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 6:57, Cherokee napsal:

Tak jsem se konečně dostal ke zkompletování, velké díky členovi Chilliluk.  

Klucí, tak to je jedna velká paráda, moc gratuluji a ať ti hezky slouží!

Odesláno

Tak dnes tyto LED watch.

Mám je už asi 2 roky. Dostal jsem je. Ale ještě jsem je nikdy neměl na ruce. Čitelnost je strašná.

Myslím, že je brzy taky někomu dám. :newyear:

post-3282-0-97721300-1478094049_thumb.jpg

Odesláno

Jsou parádní a za dobrou cenu, ale nevěřím tomu prodejci ani to, že se tak jmenuje. Ale zase na druhou stranu, přišli jsme o víc....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...