Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Když pominu pekelné nasazování a zakracování, tak ten tah se Finům fakt povedl - za mě je to hned druhý nejpohodlnější tah co mi kdy prošel rukama, hned po titanovo-keramickém náramku na geniálních Rado Sintra Chrono...

post-18308-0-41736000-1480533892_thumb.jpg

Jen pro zajímavost: hodinky mají šířku nožek 22mm, ale kovový tah má po celé délce 24mm, takže navazuje na zkosené a mírně zakulacené 44mm pouzdro hodinek mnohem líp, než origo kožka se zahnutými (a nepříliš lícujícími) konci a stěžejkami.

post-18308-0-19735600-1480533882_thumb.jpg

post-18308-0-19989900-1480534707_thumb.jpg

Plné Dílky jsou podélně celkem volné a pěkně opracované, takže (na rozdíl třeba od překážejících hranatých kastlů na "keramických" rolbách) to celé působí překvapivě "měkce" a poddajně, parádně se to přizpůsobí zužujícímu se zápěstí - a dokonce ani chlupy to (zatím) netahá  :speak_cool:

post-18308-0-24536700-1480533876_thumb.jpg

V porovnání s původní vymačkanou kožkou mi tenhle "upgrade" nepřijde úplně marný. Samozřejmě jsou to "jenom blbé digitálky" - ale optikou toho co za své designově i funkčně mnohem horší tahy občas chtějí nedožraní Švýcaři (Rolex, Breitling, iWC...) je doprodejních 2800 vlastně míň, než kolik se u nich platí za "signované" trnovky a nebo koncové+prodlužovací dílky...  :yucky:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dobrá. Tak vám ukážu svoji bonboniéru.

Ale momentálně v ní není všechno. Pár kousků mám jinde.

Dávám jen jedno celkový foto. Ty "vychytávky", popř. podrobnější fota časem budou. Ale teď na to nemám čas.

Jen nevím, jestli bych to neměl dát spíš do jinýho vlákna, protože tyhle všechny dnes na ruce určitě nemám. To bych musel mít natahovací ruku jako Saxana. :thumbsup_anim:

post-3282-0-53661600-1480670261_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...