t2 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Ty moje mi přišly 25.2.14 a ještě pořád jedou. Jestli tam před koupí dal minulej majitel nový batt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Já před dvěma lety měnil baterky asi v pěti kusech najednou a z toho dnes 3 kusy vůbec nejedou a 2 kusy píšou "battery". ..a to jsem je vůbec nenosil. Jedině že bych koupil sadu už napůl vybitých baterií, ale ty co nosím a používám funkce opravdu vydrží tak rok. Upraveno 25. března 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Tak si je přeměř, nová má mít 3,20 V, když to pak poklesne pod 3 V, tak už pro hodně hodinek je to málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Bohužel nemám čím změřit, ale ty jedny, které nosím nejvíc, už mají během tří let druhou sadu baterií a vždy od jiného prodejce. Nedávno se začalo stávat, že se někdy objeví "BATTERY" (třeba na 2 hodiny) a pak hláška zmizí, týden se neobjeví a pak zase - z toho usuzuji, že přijde brzy čas na další baterie. ...nebo má jedna baterie špatný kontakt, ale to myslím, že je nepravděpodobný. Upraveno 25. března 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Tak dnešní obrázek neuvidíte. Počítač se nějak rozhodl, že už nechce kamarádit s telefonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 ...nebo má jedna baterie špatný kontakt, ale to myslím, že je nepravděpodobný.Nemohlo by to souviset s poklesem okolní teploty? Když se hodinky ochladí, baterka se chová, jako by byla slabá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Dnes tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Tak se mobil a počítač zase kamarádí. Tak včerejší fotka. Modrá je dobrá : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Klasika poloviny 80. let: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 trocha současnosti: B640W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 (upraveno) trocha současnosti: B640Wx20150328_152801.jpg Paráda! Vypadají hodně čitelně. Já pro dnešek sáhl pro další Meister Anker: Upraveno 28. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Dnes jsem vzal bývalé manželčiny Lorusy s sebou na rehabilitaci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 DEP-600 a romantický pivní večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Nazval bych to: "Zátiší s DEP-600, lahváčem a ovladači". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Paráda! Vypadají hodně čitelně.hlavně mají výborný modul - funkčně identické s dw5600 a k tomu skvělý displej. škoda, že tento modul nedávají jednak do dražších (ocelových) digi anebo na druhou stranu do géček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Nazval bych to: "Zátiší s DEP-600, lahváčem a ovladači". No jo, to zní umělecky hlavně mají výborný modul - funkčně identické s dw5600 a k tomu skvělý displej. škoda, že tento modul nedávají jednak do dražších (ocelových) digi anebo na druhou stranu do géček. Modul mají výborný, ale to je bohužel vše, jinak je to bída. Měl jsem je a stačilo se na ně špatně podívat, už na nich byl škrábanec - jak na pouzdru, tak i na sklíčku. Asi rok ležely v šuplíku a stačilo to k tomu, aby vypadaly tak, jako bych je celou tu dobu nosil. Bohužel jsem si toho nevšiml při prodeji (byly to jemné vlásečnice po celém pouzdře i sklíčku, které na první pohled šly přehlédnout) a upozornil mě na to až kupující, takže jsem mu musel ještě slevit z už tak nízké ceny, že kdybych si je býval nechal, bylo to jedno. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 No, škoda. Hned, jak je sem Lub upnul, uvažoval jsem, že bych si je koupil. Už jsem měl prst na myši. Pak jsem si to rozmyslel. 900 korun není sice moc, ale za to bych měl něco mnohem kvalitnějšího vintážního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak dneska DW 7000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak dneska DW 7000x20150331_180334.jpg To vypadá jak instrument z přístrojové desky nějakýho auta Já zůstávám u klasiky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 A to jsem měl ještě chvíli dopoledne CA 53W, ale nevyfotil jsem je. Ty Superia jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se