Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

Já před dvěma lety měnil baterky asi v pěti kusech najednou a z toho dnes 3 kusy vůbec nejedou a 2 kusy píšou "battery".

..a to jsem je vůbec nenosil. Jedině že bych koupil sadu už napůl vybitých baterií, ale ty co nosím a používám funkce opravdu vydrží tak rok.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Bohužel nemám čím změřit, ale ty jedny, které nosím nejvíc, už mají během tří let druhou sadu baterií a vždy od jiného prodejce. Nedávno se začalo stávat, že se někdy objeví "BATTERY" (třeba na 2 hodiny) a pak hláška zmizí, týden se neobjeví a pak zase - z toho usuzuji, že přijde brzy čas na další baterie.  

...nebo má jedna baterie špatný kontakt, ale to myslím, že je nepravděpodobný.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Nazval bych to: "Zátiší s DEP-600, lahváčem a ovladači".

No jo, to zní umělecky  :D

hlavně mají výborný modul - funkčně identické s dw5600 a k tomu skvělý displej. škoda, že tento modul nedávají jednak do dražších (ocelových) digi anebo na druhou stranu do géček.

Modul mají výborný, ale to je bohužel vše, jinak je to bída. Měl jsem je a stačilo se na ně špatně podívat, už na nich byl škrábanec - jak na pouzdru, tak i na sklíčku. Asi rok ležely v šuplíku a stačilo to k tomu, aby vypadaly tak, jako bych je celou tu dobu nosil. Bohužel jsem si toho nevšiml při prodeji (byly to jemné vlásečnice po celém pouzdře i sklíčku, které na první pohled šly přehlédnout) a upozornil mě na to až kupující, takže jsem mu musel ještě slevit z už tak nízké ceny, že kdybych si je býval nechal, bylo to jedno.

Odkaz ke komentáři

No, škoda. Hned, jak je sem Lub upnul, uvažoval jsem, že bych si je koupil. Už jsem měl prst na myši. Pak jsem si to rozmyslel. 900 korun není sice moc, ale za to bych měl něco mnohem kvalitnějšího vintážního.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...