Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Vcera dorazila z Hongkongu klasika, A158W. Jezdec pasku samozrejme az na samem konci, pujdou na gumu. Ale i tak z nich mam radost.

Kdepak. Tohle na gumu nepatří. Sehnal bych z jiných starých digitálek delší tah :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak. Tohle na gumu nepatří. Sehnal bych z jiných starých digitálek delší tah :-D

To mne take puvodne napadlo, ale zde jsem trochu bezradny, aby to bylo dostatecne dlouhe a designove se to hodilo. Ja jsem zatim delsi kovovy tah s rozteci 18 nevidel...

Odkaz ke komentáři

Tak to sorry. Snahu je třeba ocenit  :)

A dneska nikdo nic? Já se rozhodl pro "legendu sovětského průmyslu". Poprvé jsem je uviděl v roce 1985 na ruce jednoho svého spolužáka. Přivezl si je tenkrát z Leningradu. Pro nás, co jsme znali jen plechové lehké kousky ala Kessel, to bylo něco nevídaného. Ta tloušťka a tíha v nás vyvolávala jen posměch. Dnes mi to zas tak strašné nepřijde. Vyobrazený exemplář jsem získal asi před rokem z Auzkra:

attachicon.gifIMG_20150313_155826.jpg

siwi

nemohl bys prosímtě  tyto ruské Elektronika 5 ofotit bez dýnka? To bych rád viděl, mám něco podobného s dvěmi bateriemi.

takže bych potřeboval technologickou pomůcku, abych to poskládat správně do modulu. Díky.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Konečně jsem sehnal baterii do takovýchto digošek z konce 80' let. Trochu vyčistil a jdou.... Baterky do hodinek za velmi rozumné ceny cca 10-50 Kč prodává v Českých Budějovicích p. Roman Kadlec - prodejna Elektro Ampér - Hradební 471 - tel.:728 611 640.Má i porovnávací tabulky rozměrů baterek a je velmi ochotný.....

post-36662-0-03008700-1429699958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...