Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

To už je jiný level, já mám jen F-V2  modul 1588

JJ, to bylo nejpodobnější tomu, co máš a co jsem našel. Díky za doplnění.

Odesláno

Mám oba modely a kvalita záznamu je na obou stejná. FV2 má jen jeden "track" zatímco DBV30 jich má pět a navíc umí použít záznam i pro budík místo pípání.

Odesláno

Funkční je to v rámci navrženého kalibru výborně, v případě tahání tahu lze dát na silikon nebo 18 mm nato.

Odesláno

Silicon dávat právě nechci, chci to výhradně na tahu. Ale pokud to není nic hrozného ten tah, tak s tím nemám problém, to jen vyloženě, že by to rvalo chlupy jak některé plecháče na low end hodinkách.

Odesláno

ty, jsou fajnové, já klasika

je to tady skoro pořád :D ale mě se samozřejmě klasika také líbí ale ten plastík mě tam pořád nějak vadí :D jediné kde to snesu jsou F-91W :D tam je to normal :) 

Odesláno

Silicon dávat právě nechci, chci to výhradně na tahu. Ale pokud to není nic hrozného ten tah, tak s tím nemám problém, to jen vyloženě, že by to rvalo chlupy jak některé plecháče na low end hodinkách.

To je hodně individuální. jednou jsem půjčil bráchovi hodinky, které jsem běžně nosil. A on mi je po chvíli vrátil s tím, že mu náramek tahá chlupy. Vůbec jsem nevěděl, o čem mluví... Zkus to a uvidíš. Za ty peníze nic mo neriskuješ. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...