Akam Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 na doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 ??????????? ?6-202 včera zprovozněné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Je tam malinkaty displejicek, tak to prdnu i do digitalek. Novy prirustek do moji stainless steel Seiko baterkove rodinky. H557. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Hezký, Seika si taky musím časem nějaký pořídit... Já Marliny - jak nemám rád tahy, tak tenhle je pohodlnej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 ??????????? ?6-202 včera zprovozněné. IMG_08721.JPGJe tam malinkaty displejicek, tak to prdnu i do digitalek. Novy prirustek do moji stainless steel Seiko baterkove rodinky. H557. IMG_0205.JPG Oboje hodinky máte v krásném stavu. Radost pohledět.
travex Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Nosím je třetí den a jde to, ale pocitu že jsou trochu menší se pořád nedokážu zbavit.
Frostie Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Nosím je třetí den a jde to, ale pocitu že jsou trochu menší se pořád nedokážu zbavit. Je otázka, jak to cítíš ty, ale ty vintage bývají až na výjimky menší. Já bych ještě neházel flintu do žita
filo-boxer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Kluci digitalkovi, nemate prosimvas doma nekdo manual k Seiko kalibru H557? Na netu jsem nasel jenom H357.
Akam Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 jsou boží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Kluci digitalkovi, nemate prosimvas doma nekdo manual k Seiko kalibru H557? Na netu jsem nasel jenom H357. Pane Filo, druhy prispevek: http://www.thewatchsite.com/14-user-manual-technical-manual-casing-guide-downloads/15-seiko-calibers-technical-repair-manuals.html
filo-boxer Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Diky Andy, ale pokud se nemylim, je tam jen Parts Catalogue a Technical Guide. Ja mel namysli normalni uzivatelsky navod.
pepanR Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Kluci digitalkovi, nemate prosimvas doma nekdo manual k Seiko kalibru H557? Na netu jsem nasel jenom H357. Poslal jsem ti do zprávy manuál k H556,měl by být totožný s H557.
AndyAaron Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Omlouvam se, Filo. Mel jsem za to, ze na tech strankach jsou i manualy.Tady jeste link na manual k H601. Myslim si, ze by to taky melo byt podobne, az na pozici digi displeje.http://fitness.manualsonline.com/manuals/mfg/seiko/watch_calh601801.html
filo-boxer Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Diky za support kluci. Pepan to trefil (diky jeste jednou), jen jsem doufal, ze najdu nejaky scan primo od Seika (jako jsem nasel scan pro H357). Ze bych si to vytiskl a mel kopii originalu. Jakto, ze to na netu nikde neni, saprlot?
AndyAaron Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Taky me to prekvapilo. Nemel jsem na to moc casu, ale co jsem zkousel googlit tak nikde nic...
t2 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 V práci a do konce šichty ještě daleko. (v době pořízení fotky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se