James24 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Tak to rad slyším, díky. Ještě vaham mezi DW a GW... Upraveno 31. května 2017 uživatelem James24
Frostie Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Nezbývá, než si je objednat, dokud jsou... :-)
Frostie Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Nejlepší je asi GW M, bezúdržbový solar s RC a fertig
James24 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Asi jo, ale nejak sympatictejsi mi zatím jsou DW...
Frostie Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Tak samozřejmě, také mají své kouzlo a navíc, jsou i levnější. Záleží na prioritách
digitalnick Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Mě se na GW nelíbil font číslic, tak jsem oželel rádio a solar, poslal je do světa a koupil DW :-)
Akam Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 po práci relax Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Pekny den :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 vikendofky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Trochu mi zde chybi klasicke "občanky" tak napravuji a jelikoz je mam celkem cerstve tak az bude ... -hodim do prirustkoveho vlakna neco vic.A dnes teda P100... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 .furt... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Trochu mi zde chybi klasicke "občanky" tak napravuji a jelikoz je mam celkem cerstve tak az bude ... -hodim do prirustkoveho vlakna neco vic.A dnes teda P100... cit1.jpg Jo, Citizeny se tu vyskytují podstatně méně než Casio nebo v poslední době Seiko. A je to šoda. Pěkné jsou.
5etter Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Seiko 706 RTO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Asi tu budu s těma Citizenama chvíli otravovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se