5etter Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Šestsetčtyřicítky dnes úspěšně absolvovaly celodenní 5etterovu verzi Frostie testu. 1. Dětský bazének s vodopádem, teplota 36°C.2. Vířivka3. Eukalyptová parní lázeň, teplota 45°C, vlhkost 100%. V této fázi se zamlžilo sklíčko, ale jen zvenku, takže pohoda.4. Půlhodinový běh v silném větru na polňačce, kde vítr zvedal prach. Pobyt na mé zpocené ruce je ekvivalentem koupání v Mrtvém moři.5. Nákup v Hornbachu, kde mi do nich nějaká kráva drbla vozejkem.6. Ve wellness části testu chyběl tobogán. Místo něj jsem zařadil čištění akvária silně znečištěného řasou za neustálých útoků nasraného trnovce Platydoras costatus. ečteno a podtrženo - se všemi nástrahami náročného dne se hodinky vyrovnaly bez ztráty kytičky. Na hovno G-Shocky, opět se potvrdilo, že obyčejná Casia za pětikilo vydrží všechno a ještě líp vypadají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
digitalnick Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Přidám test tříměsíčního celodenního nošení: barva na hranách je z plastu pryč, ale na funkci to nemá vliv :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Ano, jako parodie frostie testu je to dobré. Ale na druhou stranu, paráda, že to vintage přežily bez úhony.
5etter Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Frostie: vintage? digitalnick: Tak to je slušné opotřebení. Já mám zatím ošoupané jen růžky. Ale nosím je docela málo, mám toho moc na střídání.
Frostie Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Chtěl jsem napsat retro, pak už mi to nešlo opravit
5etter Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Pěkný základ sbírky windsurfingových citizenů. Letní dovolená bude patrně na Mušově, co?
travex Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Hmm, to abych začal pomalu shánět repelenty.
siwi Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Přidám test tříměsíčního celodenního nošení: barva na hranách je z plastu pryč, ale na funkci to nemá vliv :-) Je to škoda, protože na pohled jsou ty hodinky moc hezké. Proto se s nimi jen kochám. Jinak jsem zcela uspokojen... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Touhle fotkou přetekl můj pohár trpělivosti a musím napsat otázku, která mě provází celým mým digiživotem.Takže dotaz do pléna:Existujou digitálky čitelné i pod úhlem? Je to vůbec technicky možné? Jaké jsou limity? Víme něco o snahách výrobců to zlepšit?Všiml jsem si, že některé hodinky jsou pod úhlem čitelnější než jiné, ale obecně furt je to málo.
Frostie Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Touhle fotkou přetekl můj pohár trpělivosti a musím napsat otázku, která mě provází celým mým digiživotem.Takže dotaz do pléna:Existujou digitálky čitelné i pod úhlem? Je to vůbec technicky možné? Jaké jsou limity? Víme něco o snahách výrobců to zlepšit?Všiml jsem si, že některé hodinky jsou pod úhlem čitelnější než jiné, ale obecně furt je to málo.Několikrát se to tu řešilo, záleží obecně na konstrukci displeje a polarizačních filtrech, mj.
siki Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Boční pohled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Podle mých zkušeností jsou pod úhlem mnohem lépe čitelnější staré digitálky z 80. let než leckteré současné. A vlastně nejen pod úhlem. Mám ve sbírce pár exemplářů s krásně kontrastním displejem a při pohledu na ně lituji, že dneska takové snad ani nejde koupit.
AndyAaron Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Tak ja teda musim rict, ze ty retro Casio B640 jsou pod uhlem vic citelne nez ty vintage Seika A904 nebo 0138...
5etter Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Mně právě ty Casio B640 přijdou úplně nejhorší. Nejlíp se kouká na A914 a W-59.
mondeo2 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 ne sice dnes, ale včera.............zakoupeno na blešáku v Zákupech za celých třicet korun Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Mně právě ty Casio B640 přijdou úplně nejhorší. Nejlíp se kouká na A914 a W-59.Hmmm, budu to muset jeste proverit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se