moco Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Děkuji Maxovi za obchod, vše proběhlo v rámci standardu "CHRNMG gentleman" a doporučuji k dalšímu použití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Se spozdenim: vse ok, super pokec, rychlost na jednicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Ac to byl nehodinkovy obchod,tak mohu rict,ze jsem naprosto spokojen.Perfektni jednani,vynikajici vstricnost a jeste lepsi pokec.Co vice napsat,proste a jednoduse Maxe doporucuji a tesim se,ze treba casem uzavreme nejaky hodinkovy obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Tady pan kolega naprosto v topu, domluva perfektní, osobní setkání na čas a u dobré kávy pokec o životě..to mi vždycky zvedne náladu a jsem rád, že takoví lidé tady jsou. Bylo mi ctí a samozřejmě rád doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 S Maxem to byl ultra rychlej a příjemnej obchod, takže to kdykoliv rád zopakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Max coby kupující se rychle domluvil, rychle zaplatil a v dohodnutý čas si sám přijel - není o čem Děkuji za příjemné setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Potvrdzujem rýchly a bezproblémový priebeh od začiatku do konca, preto vrelo doporučujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 24. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 Jeden nehodinkový obchod s Maxem, který se vyvrbyl v parádní pokec o hodinkách. Naprosto skvělé jednání a super přístup. Za mě 1 *. Díky a budu se těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se